Social Icons

Coin heist • Film

23.1.17
Wanneer de vader van Jason, directeur van de school, opgepakt wordt voor fraude, dreigt de school voorgoed te moeten sluiten. Gelukkig zijn er 4 leerlingen die daar anders over denken. Alice, Jason, Dakota en Benny smeden samen een plan om de 10 miljoen dollar die de school verloren heeft terug te winnen en dat allemaal door slechts 1 simpele stap, inbreken in het U.S. Mint. 
De film Coin Heist is een Netflix original en staat nog niet zo lang online. Dakota (Sasha Pietersen) is een meisje met de perfecte schoolresultaten, ze is voorzitter van verschillende schoolclubs en is degene die de planning op zich neemt. Jason (Alex Saxon) is de zoon van de directeur, hij speelt in een band en is het ex-vriendje van Dakota. Alice (Alexis G. Zall) bedenkt het hele plan, ze is anders dan de meeste meisjes, ze hackt en houdt enorm van gamen. En dan hebben we nog Benny, hij weet veel over machines en dat is heel belangrijk voor het grote plan.

Actie, die is niet echt aanwezig aan de film, maar als je houdt van romantiek en drama, is deze film echt iets voor jou. 


Mijn oordeel over de flim: 

Ik heb geen spijt dat ik deze film gezien heb, maar het is niet dat ik zeg dat ik deze film opnieuw en opnieuw wil blijven kijken. Het is een goede film om eens gezien te hebben, dat wel. 

Ben je nog niet overtuigd van het feit dat je deze film eens moet zien, dan is hier de trailer. 

Hebben jullie de film al gezien? Wat wat jullie oordeel? 

1 opmerking on "Coin heist • Film"

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber