Social Icons

Dit is Mirte

9.1.17

Hey everybody!

Zoals jullie al konden lezen, ben ik Mirte. Jullie vragen jullie waarschijnlijk af waarom wij het idee hadden om deze blog te starten? Wel, voor mij is het antwoord heel simpel; ik zou mij mijn leven zonder boeken niet kunnen voorstellen. Ik lees ongelofelijk graag! Tegenwoordig is dat redelijk zeldzaam, want de jongeren van deze tijd zitten liever op hun computer films te zien op Netflix, zitten op de sociale media, gamen tot een kot in de nacht, ... En, begrijp me niet verkeerd, ik ben ook soms zo. Ik heb ook dagen waarbij ik mijn boek eens wegleg, om naar een aflevering van "Gossip Girl" of "Pretty Little Liars" te kijken. Ik denk dat bijna iedereen zo'n dagje wel eens heeft?
Er zijn twee soorten mensen; de mensen die eerst het boek lezen en de mensen die eerst de film zien, of misschien zelfs nooit het boek aanraken. Ik probeer bij die eerste groep te horen. Natuurlijk zijn er boeken waarvan ik de film al gezien heb, maar zelf niet wist dat het een boek was, of bewust niet gelezen of, ... Maar mensen, lees eerst het boek! Ik hou ervan om eerst zelf beelden in mijn hoofd te maken van het verhaal en dan pas te zien wat "de wereld" (hiermee bedoel ik dus de regisseur, de crew en de rest hé haha) er van maakt. Kunnen jullie nog volgen?
Ik ga op deze blog proberen jullie te overtuigen om ook te lezen en jullie een blik in mijn boekenkast te geven. Ik ga jullie -proberen- tips te geven, vertellen hoe ik boeken vond en boeken / films / series voor jullie uittesten!

Als jullie nog vragen hebben; shoot!

Hopelijk genieten jullie er even hard van als wij!

Dikke kussen,

Story Teller Mirte x x x
2 opmerkingen on "Dit is Mirte"

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber