Social Icons

Passengers • Film

16.1.17
Hey iedereen! 
In de kerstvakantie ben ik samen met mijn beste vriend naar de cinema gegaan. We zijn samen naar Passengers gaan kijken. Normaal gezien ben ik niet echt fan van sciencefiction, maar iets ( zou het Jennifer Lawrence zijn? ) aan deze film trok me aan.
Ik vond de film heel goed. Een aanrader voor zowel jongens als meisjes. Ik was verbaasd hoeveel de film eigenlijk over liefde gaat, daar was ik dan als meisje heel blij om.
Het verhaal gaat over 5000 mensen die met het ruimteschip Avalon naar een nieuwe wereld, Homestead 2, gaan. De reis gaat 120 jaar duren, dus worden ze in slaap gedaan en elk in een eigen cocon gestoken. Om de één of andere reden gaat er iets mis met de cocon van Jim Preston ( vertolkt door Chris Pratt) en wordt hij 90 jaar te vroeg wakker. Hij voelt zich heel alleen, hij wordt zot met het idee dat hij in zijn eentje gaat sterven op het ruimteschip, hij verliest alle zelfbeheersing. 
Maar dan wordt de mooie Aurora Lane ( eindelijk kwam Jennifer Lawrence in beeld! ) ook wakker. Ook zij is in de war, samen zoeken ze manieren om terug te kunnen gaan slapen. Al snel blijkt dat dit onmogelijk is. Er ontstaat een mooie vriendschap tussen de twee, die  - jammer genoeg - vaak onder vuur komt te staan... 

Mensen, als jullie eens niet weten wat te doen of zien, dan is Passengers een goed alternatief! Ik vond hem heel spannend, maar er zat ook veel romantiek en humor in, waardoor het niet echt opviel dat het een actie- of sciencefictionfilm was. Een ideale film om met vrienden te zien!

Ik geef deze film 3 sterren. (of misschien 3,5 als dat zou kunnen) Ik vond het een heel goede film, maar ik hou niet echt van sciencefiction, dus ik heb al betere films gezien.

En dan hebben jullie nu enkel de trailer nog van mij te goed. 
Hebben jullie Passengers al gezien? Wat vonden jullie er van? 

Ps.: Bedankt allemaal voor de lieve reacties en volgers! Ik (en ik ben er zeker van Amber ook! ) vond het heel spannend om hier mee te beginnen. Maar mijn goede voornemen van 2017 is om zoveel mogelijk te doen wat ik leuk vind, dus here we go! :-) Dikke kusjes! Xxx 

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber