Social Icons

Welkom op Story Tellers!

9.1.17
Boeken, series en films, iets wat in ons leven een grote rol speelt. Schrijven, iets wat we heel graag doen. Deze 2 gecombineerd? Deze blog. Wij (Mirte en Amber) geven jou vanaf nu onze mening over boeken die we gelezen hebben of series en films die we gezien hebben. Waarin Mirte jullie waarschijnlijk meer gaat meeslepen in de wereld van boeken, zal ik (Amber) jullie thuis brengen in de wereld van series en films (omdat mijn vrijdag avonden worden doorgebracht met een heel seizoen van weer een nieuwe serie. )


We hebben gekozen voor deze naam omdat we graag ons verhaal willen doen over een boek, een serie of een film en waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? We maakte van onze naam gewoon iets wat we gingen doen, verhalen vertellen (of nu ja reviews), maar dan in het engels, want dat klinkt natuurlijk mooier. 

Het is de bedoeling dat je hier iedere week (meestal op maandag) een artikel terugvindt met daarin een review. Om op de hoogte te blijven van onze artikels, kan je ons volgen op bloglovin en Instagram. 

We wensen jullie heel veel plezier op onze blog.

Liefs, 

   The Story Tellers
2 opmerkingen on "Welkom op Story Tellers!"
  1. Wat een superleuk idee! Ik HOU echt van films & lezen en kijk uit naar jullie tips, ik ben benieuwd... :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, dankjewel! We gaan ons best doen om je niet teleur te stellen ;-) X

      Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber