Social Icons

The fundamentals of caring • Film

27.2.17
Op een dag beslist Benjamin, Ben, om te gaan solliciteren als hulpverlener voor invalide mensen. Als snel wordt hij aangenomen in het tweekoppige gezin van Elsa en Trevor. Trevor lijdt aan de ziekte van Duchenne (een ziekte waarbij de spieren niet optimaal functioneren), waardoor hij veel medicatie moet nemen en leeft met vaste tijdstippen. Hij staat iedere dag op op hetzelfde uur, hij gaat slapen op hetzelfde uur, hij kijkt iedere dag tv op hetzelfde uur, etc. Hij brengt zijn hele leven door tussen de vier muren van zijn huis, maar dan...
Op een bepaald moment ziet Ben dat Trevor bezig is met een kaart en hij vraagt wat hij doet. Trevor zet verschillende sterren op een kaart, plekken die hij nooit zal zien, omdat hij opgesloten zit in zijn huis. Gelukkig brengt Ben daar verandering in. 


Ook dit is een Netflix original. Selena Gomez neemt de rol van Dot op zich. Dot is een meisje dat in haar eentje onderweg is naar Denver om daar te gaan studeren. Haar attitude vond ik echt super leuk om naar te kijken, ze had echt iets wat f*ck everything uitstraalde. 
Trevor wordt gespeeld door Craig Roberts, Paul Rudd neemt dan weer de rol van Ben op zich. En natuurlijk mogen we deze 2 vrouwen, die toch ook wel een belangrijke rol spelen in het verhaal zeker niet vergeten. De mama van Trevor (Elsa) wordt vertolkt door Jennifer Ehle. Last but not least, Peaches (Meghan Ferguson), een hoogzwangere vrouw, maar wat zij precies in de film komt doen moet je zelf maar ondervinden. 


Hou je van drama en heb je een apart gevoel voor humor, maar heb je toch ook nog een iets wat gevoeligere kant, dan is dit zeker een film voor jou. Nog niet overtuigd? Bekijk hier de trailer. 

Wat ik van de film vond: 


Het verhaal zat goed in elkaar, ik heb zeker een paar keer gelachen, de rollen werden goed vertolkt en hij kwam zeker een paar keer uit een verrassende hoek. Een echte aanrader dus. Heb jij de film al gezien?

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber