Social Icons

Crush • Eve Ainsworth

13.3.17
Anna woont, na het vertrek van haar moeder, samen met haar broer, Eddie, en haar vader in een kleine flat in het arme deel van hun stad. Anna en Eddie zijn niet de beste vrienden en haar vader laat haar alle klusjes opknappen, gelukkig vind ze troost, maar is de troost wel echt zo goed voor haar?
Op een dag ontmoet Anna Will, hij is knap en geliefd bij de meeste meisjes. Jammer genoeg heeft Will ook een donker kantje, een geheim dat hij zelf erg moeilijk kan verwerken. Hij wil dat Anna perfect is, dat zij enkel van hem is en de prijs die zij daarvoor betaald is zwaar. 


Met deze iet wat vage introductie wil ik jullie aanzetten om het boek te lezen. In mijn ogen draait het boek om de liefde die je kan voelen voor de verkeerde personen, maar ook over iemand die mentaal zo veel heeft meegemaakt dat hij dit uitwerkt op andere mensen niet beseffende hoe verkeerd dit nu eigenlijk werkelijk is. Ik heb het boek gelezen met hier en daar kippenvel, met tranen in mijn ogen en af en toe stevig knijpend in de flappen van het boek om mijn woede daarop uit te werken. Hoewel het even geduurd heeft, heeft het boek mij echt meegezogen in het verhaal en dat was fijn.
Ik kon mezelf licht herkennen in het personage van Anna, wat maakt dat ik het een prachtig boek vond.

Zoals ik al eerder zei heeft Will een geheim dat hij zelf heel moeilijk kan verwerken. Aan elk einde van een hoofdstuk, schrijft Will een brief aan de persoon die hij erg mist. Door deze brieven kan je al een beetje achterhalen wat zijn geheim is, maar pas naar het einde toe wordt het pas echt helemaal duidelijk. Deze opbouw vond ik echt geweldig omdat ik me bij de brieven iets helemaal anders voorstelde dan wat het nu eigenlijk werkelijk was. Daarom geef ik het boek een 4.Het boek is een echte aanrader voor iedereen die van spannende liefdesverhalen houdt. Het boek bevat ook psychologie doordat je een kijk krijgt op het gedrag van mensen die kampen met een moeilijke situatie. 


Hebben jullie het boek al gelezen?

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber