Social Icons

÷ • Ed Sheeran

3.3.17
Hoewel we het op onze blog vooral hebben over boeken, films en series, is muziek (en ik kan voor ons beide spreken nu) ook een groot deel van ons leven en daarom wil ik het vandaag even hebben over een spiksplinternieuw album. Divide van Ed Scheeran.
Hands up als je vandaag nog naar niets anders geluisterd hebt. *Steekt haar hand op.* 


Natuurlijk staan de 4 al wel bekende nummers (Shape of you, Castle on the Hill, How Would You feel en Eraser) mee op het album en kan je gelukkig al met enkele nummers meezingen.

Het album bevat zowel vrolijke meezingers (o.a. Galway Girl) als hart brekende teksten (Happier is in deze categorie mijn favoriet) waarin je jezelf kan terugvinden. Sommige van de liedjes doen me denken aan de zomer (Bibia be Ye Ye en Barcelona bijvoorbeeld) wat me meteen een vrolijk gevoel geeft. 


Ik geef het album echt een dikke 5/5 en weet nu al dat ik niet kan wachten tot 5 april.

Wat vinden jullie van het nieuwe album?
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber