Social Icons

Oesters & Champagne • Teske

10.3.17
Credits
"En altijd als ik jou wil geloven maar eigenlijk beter weet.En als ik een cent kreeg als ik je help maar jij niet hetzelfde deed.Was ik nu rijker dan Willem-Alexander.Zou ik ontbijten met oesters en champagne.Was m'n huis groter dan dat van Kim en Kanye.Als ik m'n Audi zat was, kocht ik weer een ander.Was ik nu rijk, ah-ah-ah-ah-ah-ah.Was ik nu rijk, ah-ah-ah-ah-ah-ah."

Ik vind het super leuk om af en toe eens een extra artikeltje online te gooien en zeker als ik ze kort maar krachtig kan houden. Daarom deel ik vandaag even de 3 nieuwe nummers van Teske, een Nederlandse blogger/YouTuber die haar dromen is gevolgd en zangeres is geworden. De nieuwe nummers zijn vandaag (10 maart 2017) pas uitgekomen en ze zitten al vast in mijn hoofd. 
Ik geef het album 4 sterren, de liedjes zijn super leuk en hebben een melodie die meteen vast zit in je hoofd. Die laatste ster geef ik het album niet omdat het zo weinig liedjes zijn. 
Naast het album heeft ze vandaag ook meteen de videoclip van het nummer "Oesters en Champagne" uitgebracht. En ja hoor, die kan je natuurlijk ook hier bekijken.
Het vorige album "Opnieuw", was ook echt geweldig dus voor wie de nummers niet kent, luister hier ook de oudere nummers. 

Wat is jouw favoriete nummer op het moment?

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber