Social Icons

Expelled • Film

24.4.17
Hij wil het leven niet verspillen aan school om later achter een bureau te moeten werken, nee, hij haalt liever grapjes uit en maakt van zijn leven het beste. Tot hij op een dag van school getrapt wordt. 

Felix (gespeeld door Cameron Dallas) wordt na 3 waarschuwingen dan toch van school getrapt, maar daar mogen zijn ouders natuurlijk niet achter komen. Hij doet er alles aan om er voor te zorgen dat zijn ouders denken dat hij de perfecte student is, maar dat dreigt af en toe wel eens fout te lopen. Wanneer alles helemaal dreigt mis te lopen, is daar Katie, met het perfecte plan, of is het plan toch niet zo waterdicht? Je ziet het allemaal in deze hilarische film. 


Deze film was echt de max,vooral omdat Cameron er in mee deed en deze rol echt super goed vertolkte, het leek alsof hij deze fratsen in het echte leven ook dagelijks uithaalt, maar ook gewoon omdat de film enorm grappig is, een tikje voorspelbaar en hier en daar ook wat spannend uit de hoek valt. Ik geef de film een 4, omdat ik gewoon een beetje zuinig wil zijn op die 5 sterren. 

Dit was nu eens een kort artikel met een korte beschrijving van de film, wil je toch nog wat meer weten over de film naast het feit dat je deze gewoon moet kijken, kan je hier de trailer bekijken. 


Enjoy! 


Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber