Social Icons

Pitch Perfect 2

12.4.17
Allereerst wil ik me even excuseren dat het artikel deze week niet maandag verschenen is. Zondag was het net even te goed weer om achter de laptop te kruipen en verder vond ik niet echt een gaatje om het artikel te schrijven. 


Een beetje late to the party kan je wel zeggen, maar ik heb hem eindelijk gezien, "Pitch Perfect 2". Het geweldige vervolg op "Pitch Perfect". 
Pitch Perfect gaat over een meiden groep "The Barden Bellas" die samen een acapella groep vormen. (Een zanggroep waarbij je alle muziek moet maken met je eigen stembanden.) Voor de mensen die de eerste film nog niet gezien hebben, raad ik het verder aan om niet verder te lezen. 

Hoewel Beca in de eerste film een eerste jaar was, spelen de Bellas in deze film laatstejaars. Door een enorme blunder van "Fat Amy" op het concert voor de President zijn verjaardag, worden de Bellas geschorst en mogen ze geen audities meer houden om opvolgers te zoeken voor wanneer de huidige Bellas afstuderen. Tenzij ze het wereld kampioenschap winnen. Ze gaan in strijd tegen de groep "Das Sound Machine", een Duitse groep die al meerdere wedstrijden gewonnen hebben. Terwijl Beca haar toekomst plannen op poten zet, werven de andere Bellas een nieuwe Bella aan; Emily. Emily is een eerste jaar en schrijft zelf muziek. Wat er verder allemaal te gebeuren valt, laat ik jou zelf ontdekken in de film. 

Persoonlijk vond ik de film een tikje te voorspelbaar, maar voor een avond met vriendinnen onder het nom van gezichtsmakers, Ben&Jerry en heerlijke roddels, is dit de perfecte afsluiter. Het einde van de film vond ik persoonlijk ook een tegenvaller, maar al de rest was mega leuk om naar te kijken en ik heb ook echt wel kunnen lachen met enkele stukjes. 

Ik geef de film daarom een 3. Eigenlijk meer 3,5, maar dat kan niet.
Zoals ik al zei, dit is de perfecte film voor een heerlijke meidenavond en op het nog leuker te maken, kan je eerst de eerste film kijken en daarop de 2de meteen aansluiten. 


Wat vonden jullie van de film? Vond je de eerste of de tweede het leukst? 

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber