Social Icons

Voor als de series op zijn

22.5.17
We kennen de vraag vast wel allemaal. "Welke serie zal ik nu eens gaan kijken?" Wel, vandaag geef ik jou een lijstje met series die het antwoord kunnen zijn. 
1. Riverdale
Wanneer in het kleine stadje Riverdale een moord ontdekt wordt, veranderd er plots en hele boel. De burgers van Riverdale willen kosten wat kost vinden wie de moordenaar is van Jason Blossem. 
(3 seizoenen online)

2. Pretty Little Liars

Wanneer Allison op een dag vermist raakt, krijgen haar 4 beste vriendinnen te maken met een wel erg enge stalker, -A, hij of zij weet alles over de meisjes en is niet bang om enkele vuile geheimen aan het licht te brengen als ze niet doen wat van hen gevraagd wordt.
(Alle afleveringen te zien op Netflix)

3. Girlboss

Sophia weet erg goed wat ze wil; geld. Ze heeft het alleen erg moeilijk met een baan vinden die ze leuk vindt. Wanneer ze in een tweede hands winkeltje een bepaald jasje vindt, veranderd haar leven voor goed en weet ze eindelijk waarvoor ze geboren is.
(1 seizoen)

4. Orange is the new black

Wanneer Piper Chapman naar de gevangenis moet voor drugshandel, veranderd haar leven voor goed. Terwijl ze aftelt naar de dag dat ze vrijkomt, krijgt ze het goed te verduren. Krijgt ze zo eindelijk de kans om te ontdekken wie ze echt is?
(Finale seizoen online op 26 juni 2019)

5. Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy heeft 30 jaar lang vastgezetten onder de grond nadat iemand haar had wijsgemaakt dat de wereld zou vergaan. Wanneer ze eindelijk gevonden wordt, trekt ze er op uit en leert ze een hele hoop mensen kennen die haar leven voor goed veranderen. 
(Alle seizoenen nu op Netflix)

6. Elementary


Wanneer de vader van Sherlock Joan inhuurt om zijn zoon van de drugs te houden, leert Sherlock haar de detective vak. Al snel merkt ze dat ze het detective werk wel iets voor haar vind en zo gaan ze samen als consultant werken voor de NYPD. 
(6 seizoenen op Netflix)

7. Teen Wolf
Op een dag gaan Scott en Stiles op zoek naar de tweede helft van een lichaam dat gevonden werd. Dit nachttje in het bos veranderde het leven van de jongens voor goed, met als gevolg dat ook de stad waar ze wonen, Beacon Hills, met enkele speciale veranderingen te maken krijgt. Scott werd die avond namelijk gebeden door een alfa, een machtige weerwolf, die niet bang is om zijn klauwen in mensen te zetten.
(Niet voor gevoelige kijkers)
(Alle seizoenen nu op Netflix) 

8. Gilmore Girls + Gilmore Girls a year in the life

Lorelai Gilmore loopt op haar 16de weg van huis, samen met haar dochtertje Rory. Ze gaan wonen in het gezellige stadje, Stars Hallow, en maken er al koffie slurpend de mooiste herinneringen.  
(Alle seizoenen op Netflix)

9. Life unexpected
Lux is op zoek naar haar biologische ouders om ze een brief te laten tekenen waarmee ze eindelijk uit het pleeghuis mag en op haar eigen benen kan staan, maar dan neemt de rechter een voor haar toch wel erg onverwachte beslissing. Lux moet bij haar biologische ouders gaan wonen. Of dit wel zo een goed idee was, merk je in de serie.
(Niet meer op Netflix anno 2019) 

10. 13 reasons why


Nadat Hannah Baker zelfmoord heeft gepleegd, laat ze een schoendoos rondgaan met 13 tapes. Op deze 13 tapes vertelt ze waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.
(Seizoen 2 nu op Netflix, 3 komt er aan) 

11. Once upon a time
Door een vloek zitten een boel sprookjesfiguren vast in Storybrook. De tijd staat er stil en de sprookjesfiguren weten niet meer wie ze zijn. Op een dag gaat Henry op zoek naar zijn biologische moeder, zij zou hen allemaal moeten redden. Het enige probleem is dat zij Henry helemaal niet gelooft. 
(Alle seizoenen zijn te vinden op Netflix) 

12. How to get away with murder

Een groep studenten wordt uitgekozen om te gaan werken voor hun professor, dit leidt tot enkele spannende avonturen, diepe geheimen en toch wel een erg speciale band tussen de groep. 
(Seizoen 4 nu op Netflix) 

13. iZombie
Liv wordt op een dag wakker met zin in wel iets erg vreemd; hersenen. Al snel beseft ze dat ze is veranderd in een zombie en dat ze door deze verandering plots een erg goede rechercheur is. 
(Seizoen 4 nu op Netflix)

14. Don't trust the B.... in apt 23

June is op zoek naar een nieuwe huisgenote en komt wel een erg speciaal geval tegen, Chloe, zij wou haar eerst gewoon in het zak zetten, maar al snel worden de 2 vriendinnen en dat nadat Chloe seks had op June's verjaardagstaart met haar verloofde nog wel. 
(Alle seizoenen nu op Netflix) 

15. Prison Break
Uit een gevangenis ontsnappen is meestal onmogelijk, maar wat als je het gebouw zelf gebouwd hebt, wordt het dan makkelijker? Lincoln wordt geëxecuteerd en dat voor een moord die hij niet eens gepleegd heeft, maar dat gaat zijn broer Michael niet zomaar laten gebeuren.
(Op Netflix tot en met seizoen 5)


16. Jane the virgin
Nadat Luisa een wel erg grote fout heeft gemaakt, blijkt Jane, die nog 100% zeker maagd is, zwanger te zijn. Dit zet de relatie tussen haar en Michael wel erg op het spel, zeker wanneer ze de vader van haar kindje leert kennen. 
(Seizoen 4 nu op Netflix, seizoen 5 in the making) 

17. New Girl


Jess zoekt na de breuk tussen haar en haar vriendje een nieuwe plek om te wonen. Uiteindelijk beland ze tussen Coah, Schmidt en Nick en trio dat in het begin niet goed weet wat ze met de aparte Jess moeten, maar dan valt alles op zijn plooi en vormen ze een hechte vriendengroep. 
(Niet meer op Netflix) 

Welke series raden jullie aan? Hebben jullie bovenstaande series al gezien, wat vond je er van?

1 opmerking on "Voor als de series op zijn"
  1. Wauw dit is een hele boterham zeg ! ;) Ik raad Pretty Little Lairs en Stranger Things echt aan voor als het wat spannender mag zijn ! Gossip Girl is dan meer voor een ontspannen tv-avondje !

    Liefs xx leen
    --> https://aluminiumfolie.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber