Social Icons

Wij gaan op vakantie

31.7.17
Hey allemaal,
Ik hoop dat jullie met zen alle al heerlijk genoten hebben van de eerste maand vakantie en dat jullie al heerlijk wat boeken hebben kunnen lezen. Ik kan voor ons beide praten als ik zeg dat wij dat wel al hebben kunnen doen, maar dat we samen iets hebben besloten.
Wij gaan even twee weekjes offline. Dat wil zeggen dat je  van 7 tot 21 augustus even niet op ons blog terecht kan. Dit omdat we in deze weken even dingen willen bedenken om ons blog een boost te geven en om het bloggen voor ons nog leuker te maken.

De reden dat ik dit al een week op voorhand met jullie deel, is omdat ik jullie op deze manier de tijd wil geven om nog dingen met ons te delen die jullie graag zouden willen lezen op onze blog. Ook vinden we het erg fijn als jullie je favoriete boekenblog met ons delen. Dit kan hieronder in de reacties of in een privéberichtje op Instagram of Facebook.

Tot 21 augustus lieve schatten en geniet nog van jullie vakantie!

Kus,
   Amber
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber