Social Icons

Wordt verwacht

28.7.17
Omdat ik heb gemerkt dat we he vooral over films hebben die op Netflix staan, wil ik het deze keer hebben over films uit de bioscoop. Meer bepaald, films die binnenkort te zien gaan zijn op groot scherm en waar jij echt wel een plaatjes voor wil vrijmaken in je agenda. 

Everything, everything. 
Deze film is gebaseerd op het boek "Alles Wat Je Lief Is" van Nicola Yoon. Maddy is 18 en is nog nooit naar buiten geweest. Op een bepaald moment krijgt ze nieuwe buren, waaronder Olly, de jongen die haar leven voor goed zal veranderen. 
Wordt 16 augustus verwacht. 

Baby driver.
Baby is vluchtwagenchauffeur. Wanneer hij de liefde van zijn leven ontmoet, wil hij er mee stoppen, maar dat is buiten zijn opdrachtgever gerekend. 
Wordt 2 augustus verwacht. 

The big sick.
Kumail, een Pakistaan met een heel strenge familie en Emilie, 'the white girl', zijn helemaal gek op elkaar. Wanneer hij  haar vertelt dat zijn ouders niet van haar af weten, wil ze hem nooit meer zien, maar ligt ze opeens in een coma. 
Wordt 9 augustus verwacht.

The circle.
Wanneer Mae wordt aangenomen bij ''the circle'', het machtigste internetbedrijf van de wereld, kan haar geluk niet meer stuk. Maar dan ontdekt ze de geheimen van het bedrijf. 
Wordt 9 augustus verwacht.

Rough night. 
5 vriendinnen komen na 10 jaar weer bij elkaar voor een vrijgezellenweekend. Het belooft het meest geweldige weekend van hun leven te worden, tot ze per ongeluk een stripper om het leven brengen. 
Wordt 13 september verwacht. 

(De datums en films heb ik gevonden in het rooster van kinepolis Antwerpen, het zou dus kunnen dat dit in jouw bioscoop verschilt.) 

Welke film willen jullie nog graag kijken in de toekomst?
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber