Social Icons

You Get Me • Film

10.7.17
Hey iedereen! Vandaag ga ik het eens over een film hebben, om voor wat afwisseling te zorgen. 😉
Om de examenstress helemaal weg te werken, was ik op zoek naar een leuke nieuwe serie om te kijken. Ik had zin in iets superromantisch! Ik opende Netflix en kreeg You Get Me aanbevolen. Ik vond dat het er heel leuk uitzag. Toen had ik ineens door dat het een film was... en een thriller.


Ik ga jullie nu al even zeggen dat ik hier echt heel slecht tegen kan! Tijdens het kijken van de film was ik ook met Amber aan het chatten en ik heb haar zelfs gevraagd om op te blijven, omdat ik het anders niet (alleen) aankon.De film gaat over Tyler, hij is al heel de zomer samen met Alison en de twee zijn dolverliefd.Wanneer ze samen naar een feestje gaan, komen ze een oude vriend van Alison tegen. Tyler komt zo te weten dat Alison vroeger een echt feestbeest was en dat ze dingen gedaan heeft waar hij niks van af weet. Hij wordt jaloers en het feest eindigt in een grote ruzie. Alison maakt het uit en Tyler loopt woedend naar buiten. Daar loopt hij de coole Holly tegen het lijf. Ze nodigt hem uit om samen een stapje in de wereld te gaan zetten, om Tyler zijn gedachten te doen verzetten. Tyler brengt heel het weekend door bij Holly. Wanneer hij iets hoort van Alison, beseft hij dat hij een fout begaan heeft en neemt afscheid van Holly. Hij bedankt haar voor het weekend en noemt het speciaal. Iets waar hij later nog spijt van gaat hebben... Hij en Alison komen terug samen en Tyler vergeet Holly. Maar dan, op de eerste schooldag, ziet hij Holly ineens lopen door de schoolgangen. Even later komt ze zijn klas binnengelopen. Ze is speciaal voor hem van school veranderd, om hun liefde niet in de weg te staan. Wanneer hij haar duidelijk probeert te maken dat het maar eenmalig was en dat hij van Alison houdt, draait ze helemaal door. Ze verzekert hem dat hij spijt gaat hebben van zijn keuze... Hier begint het spelletje van Holly. Is ze echt gevaarlijk of speelt ze gewoon met Tylers gevoelens? Ze probeert beste vriendinnen te worden met Alison en Gil (Tylers beste vriend) en iedereen die in de weg staat, maakt ze (letterlijk?) een kopje kleiner. Het enige wat ze wil, is samen zijn met Tyler. Of is er ondertussen meer aan de hand? De film heeft veel uiteenlopende reacties gekregen. Sommigen vinden hem een topper, anderen vinden het dan weer heel stereotiep. Zoals ik al eerder zei, kijk ik eigenlijk amper films van dit genre, dus ik kan ook niet echt goed vergelijken. Toch vond ik het een goede film om je gedachten eens te verzetten. Ideaal voor na de examens dus! Het begin lijkt heel romantisch, maar je voelt al snel dat er iets aan zit te komen. 

Het einde ging zo snel dat ik echt luidop tegen mezelf begon te praten, adem moest happen, "fluister-gillen"... Het was een echte belevenis op zich! 
Ik geef deze film 3 sterren. (al zou ik graag 3,5 geven) Ik heb er echt van genoten, ik ben verschoten van de acteurs (oa. Bella Thorne en Nash Grier) en het was de beste film die ik kon vinden om mijn gedachten te verzetten en al de laatste examenstress weg te werken. 


Als jullie nog aan het twijfelen zijn, dan heb ik hier de trailer voor jullie! 

Hopelijk vonden jullie het een goede film, laat het me weten! 

Geniet nog van jullie vakantie! 
XOXO Mirte

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber