Social Icons

Binge • Tyler Oakley

28.8.17
Hey everyone!
Ik volg Tyler Oakley al een tijdje op YouTube. Een paar maanden geleden zag ik dat hij een boek had geschreven en iets in mij zei dat ik dit boek moest lezen. Ik heb het besteld, maar toen het aankwam heb ik het eigenlijk een tijdje laten liggen. Het was toen heel druk op school, dus was ik het boek helemaal uit het oog verloren. Omdat leerkrachten tegen mij zeiden dat ik me soms toch moest ontspannen tijdens de examens, (ik ben een enorme stresskip) ben ik beginnen lezen. En mama mia, ik weet nu waarom ik dat gevoel had dat ik dit boek moest lezen. Het was zo interessant! Ik ben veel meer over hem te weten gekomen, maar allemaal "leuke" en interessante dingen. Hij gaf mij het gevoel dat achter die beroemde YouTube - ster ook nog een persoon zit, die dingen meemaakt / meegemaakt heeft net zoals jij en ik.

Hij vertelt over de financiële problemen die zijn ouders hadden toen hij jong was, over hoe hij ontdekte dat hij op jongens valt en hoe hij hiermee leerde omgaan, hoe hij omging met de scheiding van zijn ouders, zijn eetstoornis...

Doorheen zijn boek heb ik vaak moeten wenen en / of lachen. Zeker de stukken waarin hij schrijft over zijn "grote liefde" die hij had toen hij studeerde, waren heel emotioneel om te lezen. Zijn schrijfwijze is echt heel leuk om te lezen! (Ik heb het trouwens in het Engels gelezen, maar ik denk dat hij ook wel te verkrijgen is in het Nederlands - in het Frans zeker!) Voor wie zijn video's ook kijkt, hij schrijft even leuk en grappig als hij praat en is in zijn video's! ;-)
' "Yes, one hundred percent, for sure, without a doubt do I believe in a 'love of your life.' But I think that we have multiple loves of our lives, who are supposed to join us at just the right times. Throughout our entire time on earth, we end up meeting all of them." ' 
- Tyler Oakley tegen de "liefde van zijn leven" in het hoofdstuk "The one that got away"  

Ik heb lang nagedacht over dit stukje, het is mijn favoriete stuk van het boek. (of toch zeker van dat hoofdstuk) Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het met hem eens ben haha. Ik ben lang één van die meisjes geweest die droomt van haar prins op het witte paard, die denkt dat er hier één iemand rondloopt die mijn soulmate is en dat hij me voor de rest van mijn leven gelukkig zal maken. Ik ben al jaren aan het hopen dat ik één van die highschool koppels ga zijn die voor de rest van hun leven samenblijven. (Ik heb nog twee jaar te gaan, dus who knows? ;-) ) Maar eigenlijk geloof ik niet meer in dat beeld. Of nee, "geloven" is het verkeerde woord, want ik geloof nog steeds in liefde. Het is alleen dat "the speciale one" ding waarin ik niet meer in geloof. Ik denk dat eender wie, op welke moment, voor hoe lang dan ook je "special one" kan zijn, als hij / zij je maar gelukkig maakt! Snappen jullie wat ik bedoel, of ben ik onzin aan het uitkramen?

Dit gaat misschien heel raar klinken, maar dit boek heeft me eigenlijk over mezelf doen nadenken. Het deed goed om te horen (of ja, lezen) dat iemand waar ik naar opkijk ook dingen meemaakt. Dingen waar hij misschien spijt van heeft, dingen die hij misschien eerst wou verbergen en vergeten, dingen waarvan ik niet zou weten hoe op te lossen... Het feit dat hij er voor kiest om gewoon 100% zichzelf te zijn en alles eerlijk op tafel wil gooien, maakt mij blij. Het feit dat hij een hoofdstuk "One Direction" heeft, maakt mij nog blijer! 😉

Lieve schatten, wat ik eigenlijk wil duidelijk maken is dat iedereen een verhaal heeft. Iedereen heeft dingen meegemaakt, waar hij liever niet naar terugkijkt of juist wél trots op is! En dat liefde overal is. Ik hoop dat jullie allemaal jullie "special one" vinden, maar ik hoop dat jullie onderweg ook heel gelukkig mogen zijn met wie je allemaal tegenkomt!

Ik geef dit boek 4 sterren, omdat ik hem nu nog interessanter vind en blij ben dat we zulke mensen hebben. Hij geeft een stem aan mensen die nog niet durven opkomen voor wat ze willen.
Ik ga het hierbij laten, hopelijk vonden jullie het een beetje leuk?! Laat me weten wat je van het boek vindt, of je zijn video's leuk vindt, wat je van Tyler als persoon vindt? Ik ben benieuwd!


Extra: 
De maand juni was het Pride Month en om dat te vieren heeft Tyler een serie gemaakt; Chosen Family. Ik heb ze allemaal gezien en het was echt leuk en - weeral - interessant!  Check it out xxx

Lots of love,
Mirte xxx
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber