Social Icons

Look what you made me do • Talyor Swift

25.8.17
Dat ik de hele dag door muziek luister, is bij de meeste wel al bekend. De meeste nummers ben ik dan ook al helemaal beu geluisterd waardoor ik vaak gebruik maak van de ooh zo handige knop op Spotify; nieuwe releases. Vandaag kwam daar het nieuwe nummer van Taylor Swift in tevoorschijn en dat heb ik dan maar even beluisterd. 


Vandaag (25 augustus) bracht de wel bekende Taylor Swift haar nieuwe nummer Look what you made me do uit en ik zeg nu wel 'de wel bekende', maar zoals ze zelf in haar nieuwe nummer zegt, is de oude Taylor Swift overleden. Van de oude liefdesliedjes is er geen sprake meer en dat is wel even wennen, maar ik ben fan van het nieuwe nummer en van de lyric video die erbij hoort. Wat vinden jullie?

Nog nieuwe nummers/albums die je even wilt luisteren: 
Tell me you love me - Demi Lovato
R U - Nicki & Gabi
Almost Famous - Noah Cyrus
Too much - Timeflies
Younger now - Miley Cyrus
Fifth Harmony - Fifth Harmony 
You could be - R3HAB, Khrebto 
Written in the stars - The script
Sick of being told - Grace Vanderwaal

Wat is jouw favoriete nummer op het moment? 

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber