Social Icons

The new beginning! • Rondleiding doorheen het nieuwe ST

21.8.17
Als je ons volg op Instagram of op Facebook, heb je samen met ons kunnen aftellen naar het nieuwe begin. Ik kan voor ons beide spreken als ik zeg dat we niet konden wachten om het allemaal met jullie te delen en jullie reacties te lezen. Zoals jullie dus wel zien, ziet onze lay out er helemaal anders uit en hoewel ik het zo simpel mogelijk wilde houden, maar toch ook super leuk, ga ik jullie in dit artikel even rondleiden op het nieuwe Story Tellers. Kijk je mee?
De grote eye catcher van de nieuwe lay out is toch wel ons nieuwe logo. Hoewel ik het oude erg leuk vond, zag ik er niet meteen een logo van een boekenblog in. Na een hele hoop proberen, knippen en plakken hebben Mirte en ik dan toch voor deze gekozen. 
Daaronder vind je de tabbladen. Hierin worden alle labels netjes gesorteerd en beland je meteen waar je moet zijn. Om alles zo goed mogelijk te kunnen ordenen, heb ik de labels ook aangepast (de labels vind je onderaan elk artikel in dat grijze balkje). Hier zie je even waar je naartoe wordt gestuurd als je op één van deze tabbladen klikt. 
 • Boeken > Alle artikels die gaan over boeken. (Reviews, lijstjes en andere). 
  • Reviews > Alle artikels met het label ReviewB (De B staat hier dus voor boeken). 
  • Lijstjes > Alle artikels met het label LijstjeB/
  • Andere > Alle artikels met het label AndereB.
En zo dus ook bij series en films. 
 • Persoonlijk > Alle artikels met het label Persoonlijk.
  • Amber > Persoonlijke berichten met het label Amber.
  • Mirte > Persoonlijke berichten met het label Mirte.
  • Story Tellers > Berichten die niet horen onder alle labels die hier al gepasseerd zijn, maar ik toch nog ergens moest droppen. 
 • Inspiratie
  • Boekspiratie > Een lijst met alle boeken die wij geweldig vonden en met jullie willen delen.
  • Filmspiratie > Een lijst met alle films die wij met jullie willen delen. 
  • Seriespiratie > Je raadt het al, een lijst vol met series die wij met jullie willen delen. 
Nuttig: De gekleurde titels zijn links naar een artikel dat wij er over hebben geschreven. Je kan deze lijsten makkelijk gebruiken voor als je niet weet wat lezen of kijken. 

In de sidebar, vind je vier gekleurde afbeeldingen. Op deze kan je ook klikken. Ook onder deze knoppen, vind je ALLE artikels over dit thema. Daaronder zie je het archief en daaronder zie je telkens een update van wat wij op dit moment lezen. Je kan ons altijd toevoegen op goodreads om te zien welke boeken wij willen lezen, hebben gelezen of aan het lezen zijn. 
Verder vind je nog een link naar ons Instagram account, de meest gelezen berichten, een bloglovin follow button en tot slot het lijstje uitgekomen in. Hier zie je de jaartallen waarin een boek, serie of film waar wij een artikel over hebben geschreven is uitgekomen opgesomd staan. 

Wat de tabbladen al laten weten, is dat er ook een ander soort artikels zit aan te komen. Wat dat verder in gaat houden, laat ik nog even een geheimpje dus om op de hoogte te blijven van al het nieuws, kan je ons volgen op Facebook, Instagram en Bloglovin. 

De reden van deze hele verandering? Ik zat op dag naar onze blog te kijken en werd helemaal gek van die slidebar die we daarvoor hadden, de foto's kwamen er altijd erg lelijk in terug en er was niets dat riep 'Hallo wij zijn Story Tellers en wij zijn een boekenblog!' Nadat Mirte mij gelijk had gegeven, ben ik aan de slag gegaan met het creëren van een nieuwe en betere template. Daarnaast ben ik ook op zoek gegaan naar nieuwe, verfrissende ideeën om het lezen van onze blog nog aangenamer te maken. Ook omdat ik niet meer vast wou zitten aan het schrijven van een review. Ik ging naar dingen op zoek die onze naam kracht zouden bijzetten en naar dingen die je niet overal vindt. Enkele van die ideeën mailde ik door naar Mirte en die werd meteen enthousiast. Het was tijd voor verandering en als je dit leest, is die onderweg! 😉

Als je nog vragen hebt, voel je dan zeker vrij om deze te stellen en we antwoorden met veel plezier. 

Kus, 
Amber 

Wat vinden jullie van onze nieuwe lay out?

Note: Ik heb deze template zelf gemaakt door even rond te kijken op google hoe alles precies gecodeerd moest worden zodat het allemaal zou werken. Als je zelf vragen hebt over coderen, kan je me altijd een berichtje sturen en ik antwoord met plezier. Weet wel dat ik zelf ook niet alles weet. 
2 opmerkingen on "The new beginning! • Rondleiding doorheen het nieuwe ST"
 1. Waaaah, dat aftellen maakte me wel énorm benieuwd! En het is echt heeeel erg leuk geworden, ik ben benieuwd naar jullie volgende artikeltjes! ☺

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je lieve reactie! Dit maakt ons heel blij! Xxx

   Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber