Social Icons

New in • Zomer 2017

20.9.17
De herfst gaat morgen officieel van start al voelt de hele maand september eigenlijk al aan als herfst. Om deze reden, licht met pijn in mijn hart, sluit ik de zomer met dit artikel echt af en deel ik met jullie welke boeken tijdens de zomer van 2017 een plekje in mijn boekenkast hebben gekregen. 

Op mijn schouders • Jennifer Niven
Dit boek kocht ik op de eerste dag van de vakantie om mezelf te belonen voor mijn rapport en voor het feit dat ik het schooljaar ben doorgekomen. Libby is dik en Jack lijdt aan prosopagnosie (gezichtsblindheid).  Omdat Jack wel met zijn vrienden bevriend moet zijn doordat zij bij het groepje met de makkelijk te herkennen gezichten horen, moet hij iets verschrikkelijk doen, maar zo leert hij wel het meisje kennen dat zijn leven voorgoed op zijn kop zet. 

Fangirl • Rainbow Rowell
Dit boek ben ik op dit moment aan het lezen en ik vind het echt een super fijn boek. Het is vlot en gewoon simpel geschreven. Het boek gaat over Cath die een wel erg grote fan is van Simon Snow. Dit jaar gaat ze studeren en dat veranderd haar leven echt enorm. Ik ben nog niet zo heel ver in het boek, wil nog niet te veel verklappen en weet ook echt niet wat me nog te wachten staat. Natuurlijk volgt er van dit boek nog een review (13 november om precies te zijn). 

Wat jij niet ziet • Sarah Pinborough
Dit boek staat nog op het lijstje to read, wat maakt dat ik nog niet echt in mijn eigen woorden kan vertellen wat er in het boek gebeurd, maar ik zal proberen om in mijn eigen woorden de achterflap te verwoorden. Het boek gaat over Louise die op een bepaalde avond een man ontmoet waar ze meteen verliefd op wordt. Helaas is de man getrouwd. Later worden Louise en Adele (de vrouw) bevriend en komt ze van alles te weten over die ooh zo charmante man die ze die avond ontmoette. 
How blogs work • Stephanie Duval
How Blogs work is een boek voor alle bloggers onder ons of voor alle mensen die graag een blog willen beginnen en geweldige bron van tips en tricks. Alles wat ik tot hier toe heb gelezen heeft mij echt enorm geïnspireerd en ik heb er echt erg veel ideeën van gekregen. Dit boek heeft er voor gezorgd dat ik op mijn andere blog een duidelijk thema naar voor ga laten komen en dat ik de lay out van deze blog een hele andere look heb gegeven. 

Dit waren alle boeken die ik een plekje heb mogen geven op mijn plankjes. Ik ben er echt ontzettend blij mee aangezien ik deze boeken echt al een langere tijd wilde lezen. Natuurlijk kunnen jullie op langere termijn een review verwachten van al deze boeken om mijn uitgebreide mening er over te kunnen lezen. 

Kus, 
Amber

Welke boeken heb jij nieuw op je plankjes staan? 

2 opmerkingen on "New in • Zomer 2017 "
  1. Fangirl en Op mijn schouders zijn beide hele mooie boeken! Heel veel leesplezier verder! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey! Sorry voor de verschrikkelijk late reactie. Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber