Social Icons

Flicker • Niall Horan

20.10.17
Als Niall in die 7 jaar mijn hart nog niet volledig gestolen heeft, heeft hij dat zeker nu gedaan met zijn cd Flicker. Even een klein verhaaltje: Zoals jullie weten, (zo niet, weet ik echt niet waar jullie de afgelopen jaren geleefd hebben) is Niall Horan al 7 jaar lid van One Direction. Een band die ik al 7 jaar een groot deel van mijn leven is en altijd een speciaal plekje in mijn hart zal hebben. Ze hebben me "geholpen" tijdens moeilijke momenten en hebben de leuke momenten vaak nog leuker gemaakt. Het was ook mijn eerste concert, dus dat vergeet ik nooit meer haha.
Tegenwoordig zijn ze -jammer genoeg- op pauze, maar maken nog steeds muziek. Waar ik heel blij om ben! Ik ben zo trots op mijn 4 jongens! (of eigenlijk 5, want Zayn is er natuurlijk ook nog)  Vandaag ben ik vooral heel trots op mijn lieve Nialler, want hij heeft vandaag zijn eerste solo-album "Flicker" uitgebracht! Het is zo zo zoooo goed! Toen hij een jaar geleden "This Town" uitbracht, kreeg ik letterlijk kippenvel. Nog steeds als ik dit liedje hoor, word ik eventjes stil vanbinnen.


Mijn favorieten van zijn cd zijn "Since We're alone", "On the loose", "Mirrors" en natuurlijk de titelsong "Flicker". Ook zijn reeds bekende hits "Slow Hands", "Too Much To Ask" en "This Town" zijn erop te horen.

Mannekes, ga allemaal luisteren naar dit album en geef Niall de liefde die hij verdient, jullie gaan er geen spijt van krijgen. ;)


Dikke kussen,

Mirte xxx

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber