Social Icons

New in • Herfst 2017

18.12.17
Dat ik een boekenliefhebber ben, is wel duidelijk. Eén van mijn doelen is dan ook om mijn boekenkast helemaal te vullen, aangezien die niet zo groot is, wordt da niet zo moeilijk. Maar toch, ik koop niet zo veel boeken omdat ik echt een hele trage lezer ben. De meeste boekenblogs die ik volg geven maandelijks een update van hun nieuwe aankopen, ik doe eens anders en geeft jullie die nieuwe aankopen van het voorbije seizoen. Enjoy! 

Het wordt spectaculair. Beloofd. • Zita Theunynck
Dit boek lazen Mirte en ik beide voor het vak Nederlands. Toevallig ook beide met gemengde gevoelens en misschien net iets te hoge verwachtingen. Mirte schreef laatst nog een recensie over dit boek dus als je benieuwd bent naar haar mening en waar het boek over gaat, klik dan hier

The hate u give • Angie Thomas
Dit boek kreeg ik voor mijn verjaardag en is het eerste engelstalige boek dat ik op mijn planken heb mogen zetten. Het feit dat hij engels is, is ook de reden dat ik er nog niet in ben begonnen. Bang dat ik het niet zal begrijpen? Ik weet het niet, maar het houdt me gewoon een beetje tegen. Hopelijk weet ik die knop om te zetten in de vakantie en kan ik er eindelijk in beginnen.

Schildpadden tot in het oneindige • John Green
Toen ik hoorde dat John Green een nieuw boek geschreven had, moest ik deze bij de rest van mijn collectie zetten. Zonder de achterflap te lezen of ook maar een klein beetje te weten waar dat boek met die best vreemde titel over gaat, is dit boek dan ook in mijn kast beland wachtend tot ik het opensla. Ik heb er wel vertrouwen in, het is ten slotte een John Green, is het niet. 

En dit waren dan alle boeken die ik deze herfst in mijn kast heb mogen zetten. 

Welke boek kocht jij voor het laatst? 
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber