Social Icons

1 jaar Story Tellers

9.1.18
Vandaag is het exact een jaar geleden dat wij ons eerste artikel online gooide, zaten wij met zen tweetjes in spanning af te wachten op hoe ons avontuurtje zou lopen en ben ik boeken beginnen lezen en films en series beginnen kijken met een reden, voor onze lezers. Op een jaar tijd kan er veel gebeuren en dat is zeker gebeurd als ik terugkijk naar het jaar tussen de geboorte en de eerste verjaardag van Story Tellers. 


Van 0 naar 69 volgers en 66 vind ik leuks op onze Facebook pagina, naar 82 volgers op Instagram, naar 9 volgers op bloglovin en 50 gepubliceerde artikels (of in elk geval op het moment dat ik dit aan het schrijven ben). We gingen van een premaid template naar een template die ik helemaal zelf in elkaar heb gestoken, kregen shoutouts op Instagram en werden genoemd op de pagina van Sylvia Van Driessche.  

Ik trok foto's van een hele berg boeken, at erg veel popcorn en dronk een paar extra koppen koffie omdat er hoe dan ook een volle tas op die foto moest staan. Ik stond op stoelen en tafels om die flatlay te krijgen hoe ik hem wou en verloor iets te vaak de race met het licht waardoor er veel foto's opnieuw gemaakt moesten worden. Ik heb mezelf en Mirte 700 keer de vraag gesteld hoe ik dit keer op keer klaarspeel en mijn blog, school, vrienden, familie en deze blog weet te combineren. 

Er werden schriftjes gevuld met ideeën waarmee wij jullie het komende jaar gaan verrassen en ik hoop dat jullie die ideetjes net zo leuk gaan vinden als wij. Ik kan voor ons beide spreken als ik zeg dat we uitkijken naar het komende jaar en benieuwd zijn naar wat ons kleine avontuurtje ons dit jaar allemaal zal brengen. Wij zijn er in elk geval klaar voor. 
Wat ik wens wanneer ik mijn kaarsje uitblaas? Dat het komende jaar net zo mooi mag worden als het vorige, dat we de kans krijgen om te groeien en dat we nog veel meer popcorn mogen eten. 

En zoals dat gaat in een 'speech', moet je natuurlijk ook nog mensen bedanken dus here I go. Ik wil iedereen bedanken die dit jaar de moeite heeft gedaan om onze artikels te lezen, de mensen die ons blog opende, de mensen die ons blog deelde en gewoon iedereen die ons de motivatie gaf om verder te doen. 

Het belangrijkste mag ik natuurlijk ook niet vergeten in de verf te zetten en dat is Mirte, ik wist hoe graag zij een blog wilde beginnen en hoe graag zij recensies wilde schrijven van boeken die zij heeft gelezen, maar dat ze nog een beetje te bang was om die stap te zetten. Toen besloot ik om haar toch maar die afgrond in te duwen en achter haar aan te springen. Dus, ik wil Mirte bij deze even bedanken om te twijfelen, want door haar getwijfel ben ik mee die afgrond in gesprongen en kunnen we dit avontuurtje samen beleven. 

Op naar alles wat komen gaat. Cheers! 

Liefs,
     Amber


4 opmerkingen on "1 jaar Story Tellers"
  1. Whaaa, proficiat Amber (en Mirte)!!! Zo leuk dat jullie blogje al een jaar bestaat, en hoe leuk zijn de foto's en gifjes op jullie artikeltjes!! (Soooo cool!!!) Nog veel succes met jullie blog! ❤

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber