Social Icons

1 jaar Story Tellers

9.1.18
Iets meer dan een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit artikel zou kunnen schrijven. Had ik nooit gedacht dat ik een blog ging hebben en dit een jaar zou volhouden, had ik nooit gedacht dat mijn liefde voor boeken zou groeien naar een liefde voor schrijven. Had ik nooit gedacht dat er nog een extra iets ging worden toegevoegd aan die mooie vriendschap tussen Amber en mij. 


Ik heb altijd al graag gelezen en kan me niet voorstellen dat dit op een dag zal stoppen. Ik vind het heel jammer dat in deze generatie lezen zo weinig gedaan wordt en soms zie ik het als mijn taak om dit te veranderen. In 2017 heb ik ontdekt dat ik naast het lezen van boeken ook graag schijf. Over de boeken die ik gelezen heb, maar ook zelf verhalen. Ik heb veel te veel schriftjes, (iedereen die mij goed kent, weet dat ik bijna nooit met lege handen uit de Hema kom) maar deze gebruik ik om her en der een stuk van een verhaal te schrijven, wanneer ik weer eens een zot idee heb. Ik hoop dat ik mijn schrijven kan verbeteren en wie weet worden de losse ideeën ooit één mooi geheel. 

Ik ben heel trots op wat we dit jaar allemaal hebben geschreven. Soms ga ik nog eens door onze artikels en er zijn een paar artikels waar ik persoonlijk echt heel blij om ben.
Ik wil iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om ons te lezen, al is het maar één keer. Ik wil mijn vrienden, ouders en andere familieleden bedanken die me blijven steunen en het zeggen wanneer ze een artikel leuk vonden. 

Papa, bedankt om in het begin opbouwende kritiek te geven door te zeggen dat ik moet durven er dieper op in te gaan, ik doe mijn best om de artikels zo diep, breed, eerlijk en "Mirte" mogelijk te maken. 

En liefste Amber, jij bedankt om mijn liefde voor lezen, kijken, schrijven en jou te combineren. Ik ben trots op ons! 
Mijn wens voor het volgende jaar is dat we onze artikels en schrijfstijl zo kunnen verbeteren en uitbreiden dat we nog meer mensen kunnen aanspreken om onze blog te lezen. Dat er mensen blij gaan worden van onze blog en most important, dat we geen seconde spijt gaan hebben van ons avontuur. 

Op nog een jaar vol goede boeken, series, films én artikels! 

Lots of love, 
Mirte xxx 


4 opmerkingen on "1 jaar Story Tellers "

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber