Social Icons

Boeken die ik wil openslaan in 2018

12.1.18
2018 is ondertussen goed aan de gang en daarom leek het me leuk om met jullie een aantal boeken te delen die ik dit jaar zeker wil lezen. Het is even een kort lijstje tussendoor, maar ik vond het het wel waard om met jullie te delen, zo krijgen jullie misschien nog wat ideetjes van wat jullie op je lijstje moeten zetten.


 • Liefdestips aan mezelf • Het dagboek van Olivia Jacobs by Sylvia Van Driessche
 • The Hate you give by Angie Thomas
 • Plan B by Evi Renaux
 • Schildpadden tot in het oneindige by John Green
 • Schrijven kreng! by Lisette Jonkman
 • Veel liefs, Lara Jean by Jenny Han
 • Te waar om mooi te zijn by Roxanne Wellens
 • Wat jij niet ziet by Sarah Pinborough 
 • Mijn mooiste herinnering eindigt hier by Eric Lindstorm
 • Babe you got this by Martje Haverkamp en Emilie Sobels
 • Let it snow by John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle 
 • ... 
Doorheen het jaar zal dit lijstje nog veranderen en natuurlijk hou ik jullie via mijn komende artikels op de hoogte van alles wat ik dit jaar lees. 

Liefs, 
  Amber 

Welk boek moet er volgens jou nog op mijn lijstje? 

2 opmerkingen on "Boeken die ik wil openslaan in 2018"
 1. Mooi lijstje! The Hate U Give en Schildpadden tot in het oneindige zijn echt geweldige boeken <3 Ik wil dit jaar graag de Raven Boys serie uitlezen, daarnaast kijk ik ook uit naar het nieuwe boek van Becky Albertalli, Leah on the Off-Beat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik vind het maar spannend om in Schildpadden te beginnen, ik heb ook een hele hoop negatieve reacties gelezen. Hopelijk beland ik in de groep van de positieve lezers. En met The Hate You Give ben ik nog niet begonnen omdat dit mijn eerste engelstalige boek zal worden.
   Veel leesplezier in 2018 gewenst Do!
   Liefs,
   Amber

   Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber