Social Icons

Wat je nog niet wist van Amber als lezer

22.1.18
Onze blog bestaat al weer een jaar en dat betekent dat ik even terug heb gekeken naar artikels die wij het afgelopen jaar hebben geplaatst. Tot mijn grootste verrassing merkte ik op hoe weinig jullie van ons te weten zijn gekomen, we hebben in dit jaar bijna niets van persoonlijk artikels geplaatst. Dat is jammer omdat ik jullie natuurlijk de kans wil geven om mij beter te leren kennen en daarom deel ik vandaag enkele feitjes van mij als lezer die jullie nog niet weten. Veel leesplezier!
1. Ik ben pas beginnen lezen toen ik Mirte leerde kennen (3de middelbaar). 
2. Ik heb Harry Potter nooit gelezen of gezien.
3. Ik doe echt extreem lang over een boek. 
4. Meestal kijk ik eerst de film en lees ik dan pas het boek. 
5. Ik word altijd slaperig van lezen. 
6. Ik heb er heel erg lang over gedaan om mijn AVI9 te halen.
7. Ik ben pas boekenblogs beginnen lezen toen ik er zelf eentje had.
8. Ik lees het liefst standalone boeken.
9. Als ik toch een serie lees vind ik het eerste deel meestal het beste.
10. Ik vind het heel moeilijk om één favoriete personage te kiezen, meestal herken ik dingen van mezelf in alle personages. 

11. Lezen is voor mij hetzelfde als wegvluchten uit deze realiteit. 
12. Ik zou echt de tijd willen hebben om meer te lezen. 
13. Ik zou elke dag wel een boek aan mijn leeslijstje kunnen toevoegen. 
14. Ik onthoud nog heel lang delen uit een boek dat ik heb gelezen. (Details, storylines, een hele scene ...) 
15. Mirte heeft haar eigen plank met boeken in mijn boekenkast. Lees: iets met Amber die alle foto's moet maken voor deze blog en zo 

Dit waren dan 15 feitjes over mij als lezer. Hopelijk hebben jullie mij nu een beetje beter leren kennen. Laat even weten of je dit leuk vond en misschien maak ik er nog een artikeltje over. 

Wat is iets typisch aan jou als lezer?

Liefs, 
     Amber

2 opmerkingen on "Wat je nog niet wist van Amber als lezer"
  1. Oeh, wat een leuk artikeltje, sowieso leuk om even op jullie blog rond te neuzen (die brief aan Auggie was echt mooi!). En lees ik nou dat je nog nooit Harry Potter gelezen hebt? Ik heb zelf pas vorig jaar kennisgemaakt met de boeken over Harry Potter en ik kan je ze in ieder geval aanraden. Het zijn hele fijne kinderlijke verhalen die je doen laten voelen alsof je weer een kind bent. Ter afwisseling is het heel prettig om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aww wat een lief compliment! Ik heb de boeken inderdaad nog niet gelezen, maar heb ook niet echt het gevoel dat ik iets gemist heb. Misschien dat ik het eerste deel toch nog eens vastpak. Wie weet.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber