Social Icons

Geniet van de film!

5.2.18
De vakantie staat voor de deur en dat wil zeggen dat we weer de tijd hebben om naar de cinema te gaan met vrienden en vriendinnen. Het grootste probleem dat je dan ondervindt is een film vinden die helemaal bij jou past, je wilt namelijk geen 10 euro betalen aan een film die je uiteindelijk helemaal niets vond. Daarom scrolde ik wat door de site van Kinepolis en maakte ik een lijstje van films die jij kan gaan kijken deze vakantie. 


Het zijn van jezelf: 

Wonder

The Greatest Showman

Nummer 3:

Pitch Perfect 3

Maze Runner: The Death Cure

Money Money Money

Patser


Molly's Game

Drama: 

Home Again

Wonder Wheel

Ik wil het liefst naar het derde deel van the Maze Runner (Dylan O'Brien!!!)  en The Greatest Showman. Wonder heb ik al gezien en die kan ik jullie zeker aanraden. Home Again wil ik ook echt wel zien, dus dat worden 3 films deze vakantie? Iemand zin om te trakteren? 

Welke film(s) wil jij zeker gezien hebben? 

2 opmerkingen on "Geniet van de film! "
  1. Leuke films! Wonder & The death cure wil ik ook echt suuuupergraag zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb veel goede verhalen over de Maze Runner gehoord, daar ben ik wel benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber