Social Icons

Mijn 20 favoriete nummers op dit moment

12.2.18
Er gaat geen dag voorbij dat ik niet naar muziek luister en mijn lijst met opgeslagen nummers op Spotify wordt minstens 1 keer in de week vergroot. Daarom leek het mij leuk om mijn 20 favoriete nummers van dit moment te delen met jullie. Nieuwe nummers, oude nummers die ik nu pas heb leren kennen of nummers die te goed blijven om niet meer naar te luisteren. Waarom 20? Omdat ik veel te veel muziek goed vind 😄

1. Orange Sky - Oscar and the Wolf 
2. Lady Of The Sunshine - Oscar and the Wolf 
3. All I want - Oscar and the Wolf 
4. Breathing - Oscar and the Wolf 
5. Fever - Oscar and the Wolf 
Oké, ik geef het toe, ik ben een heel grote fan van Oscar and the Wolf. 😄 Met één van mijn beste vriendinnen ga ik in oktober naar hun concert in het sportpaleis en omdat ik er nu al zoveel zin in heb, ben ik al hun albums on repeat aan het luisteren. Zo kwam ik 3 parels van nummers tegen (de eerste 3 van het lijstje) van hun eerste cd die ik nog niet kende.

6. Life Of The Party - All Time Low 
7. Say It First - Sam Smith 
8. One Last Song - Sam Smith 
9. Midnight Train - Sam Smith 
Ik hou heel hard van de stem van Sam Smith en vind zijn nieuwste cd dan ook heel goed. Ik zet hem regelmatig op en ben dan ook nog steeds jaloers op Amber dat ze naar zijn concert gaat. 

10. My My My! - Troye Sivan 
Op dit nummer moet je gewoon dansen, punt. 

11. Snap Out Of It - Arctic Monkeys 
Eén van mijn lievelingsliedjes van de Arctic Monkeys, heel leuk om met mee te zingen. 
     
12. Him & I - G-Eazy & Halsey 
Heeft Halsey eigenlijk slechte liedjes? 

13. St. Patrick - Pvris 
14. Fire - Pvris 
15. Mirrors - Pvris 
Pvris is een band die ik eigenlijk nog niet zo lang ken, maar waarvan ik al van dag één heel grote fan ben. Hun muziek is zo verslavend en het duurde dan ook niet lang voor ik bijna al de nummers vanbuiten kende. Ze komen dit jaar ook naar Rock Werchter (net zoals de Arctic Monkeys), so happy me! 😊

16. Losing Myself - State Champs
17. Naked - James Arthur 
Ik hou van James Arthur en zijn mooie stem. 
     
18. Jungle - Tash Sultana 
Dit liedje heb ik heel toevallig leren kennen door een playlist van een meisje op YouTube die ik volg. Het is een grappig, maar zalig nummer! 
     
19. Consequences - Camilla Cabello 
Ik moet eerlijk toegeven dat ik Camilla pas heb leren kennen nadat ze solo is gegaan en ik heb nooit naar Fifth Harmony geluisterd. Doordat ik zoveel positieve reacties hoorde over het album, heb ik het opgezocht en ze hadden gelijk! Ik vind het een heel leuk album en Camilla heeft een heel mooie stem. Dit nummer is één van mijn favorieten. 
     
20. Kiwi - Harry Styles 
I mean, a little bit of Harry never killed anyone 😉

Laat me weten of jullie ook naar deze liedjes luisteren of wat jouw favorieten van dit moment zijn, ik ben benieuwd! En als jullie meer van dit soort artikels willen, laat dat dan ook even weten. 
Veel luisterplezier, ik kan de nummers echt aanraden! 

Dikke kus xxx 

Mirte 


2 opmerkingen on "Mijn 20 favoriete nummers op dit moment "
  1. ahh leuke liedjes!! ik hou ook echt van snap out of it! sommige kende ik nog niet, die ga ik even opzoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, bedankt voor je reactie! Op Snap Out Of It kan je echt niet anders dan dansen. Hihi, laat me weten wat je van ze vond! X M

      Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber