Social Icons

Harry Styles Live On Tour Antwerp // 16.03.2018

19.3.18
Vrijdagavond 22.30, ik tegen Anouk;
'Anouk, dit kan niet. Het kan niet gedaan zijn, dat kan écht niet. Ik ga subiet slapen en wanneer ik morgen wakker word, was het allemaal een droom en moet het concert nog plaatsvinden.'Ik zit, zoals je merkt, compleet in de ontkenningsfase. Ik kan niet vatten dat ik Harry Styles live heb gezien en gehoord. Al 9 maanden was ik aan het uitkijken en nu ben ik een beetje in een zwart gat gevallen, omdat ik het zo jammer vind dat het voorbij is. 


Ik ben al jaren een fan van Harry, al van het eerste jaar van One Direction. Een echte "die-hard fan" zou je kunnen zeggen. Veel mensen vinden het belachelijk als ik zeg dat ik een fan ben van One Direction of Harry, waar ik soms heel boos over kan worden. Ik snap dat One Direction wordt gezien als een opgezet commercieel spel; 5 knappe koppen die wat melige liefdesliedjes "zingen" om jonge tienermeisjes zot te maken en zo geld te verdienen. Ja, het is toevallig dat die net allemaal zo knap zijn. Ja, er zijn liedjes met gemakkelijke lyrics vol clichés. En ja, ik ben misschien te oud om mij nog vast te houden aan die boysband van 8 jaar geleden. (toen ik dus 9 jaar was) 

Maar voor mij is One Direction veel meer dan dat. Zoals ik daarnet zei, volg ik hen al sinds ik 9 of 10 jaar oud was. Ik ben er naar blijven luisteren doorheen de periodes van mijn leven en het zou raar zijn moest het ineens verdwijnen uit mijn leven. Mensen vragen mij vaak waarom ik nog steeds luister naar hun muziek, zowel van de groep als hun solo muziek. Ten eerste, ik vind de muziek echt goed, daar kan ik niets aan veranderen. Ten tweede, ze zijn al zo lang een heel groot deel van mijn leven en dat kan ik ook niet veranderen. Hoeveel ik mij getroost voelde toen ik naar hun luisterde na een moeilijke dag, of hoeveel ik heel gelukkig heb gedanst op hun muziek is ontelbaar.

Harry als persoon is voor mij ook heel veel beginnen beteken. Ik hou van hem, omdat hij alles wil doen om anderen gelukkig te maken. Hij is lief en vriendelijk naar iedereen toe en ik heb hem nooit arrogant geweten. Het feit dat hij één van de populairste mensen op het moment is en zichzelf toch nog voorstelt overal waar hij komt. Zelfs vrijdag; 'Hello, my name is Harry Styles. Nice to meet you." Hij is zo bescheiden en doet gewoon wat hij het allerliefste doet. Hij is grappig, knap, slimmer dan je zou denken en zijn passie inspireert mij elke dag. Ik heb mijn ziel eruit gezongen, gedanst én een paar traantjes gelaten. Maar ik heb me vooral heel hard geamuseerd, ervan genoten en mij heel gelukkig gevoeld dat ik er kon bij zijn. En mijn liefste Noukje, bedankt om deze avond met mij te delen. Love you loads xxx

Een dikke 5/5 voor the love of my life 
 Xoxo,

Happy Mirte 
2 opmerkingen on "Harry Styles Live On Tour Antwerp // 16.03.2018"
 1. HIHI, 1D voor altijd! (Ja, da kwam echt uit mijn mond euhm vingers en ja, kmeen da echt)
  Blij dat je er zo van genoten hebt lieve schat, je hebt het echt verdient. Nu gaan we aftellen naar Niall <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omg, ik zie dit nu pas! Hihi, thanks my dear! En jaaa, dat wordt ook een magische avond! :) xxx <3

   Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber