Social Icons

Waar ik heb gezeten

29.3.18
Hey... 
Ik ben er weer. 

Het is ondertussen geleden van 19 februari sinds ik iets van mij heb laten horen op deze blog. Ik kan nu wel doodleuk vertellen dat dit komt omdat ik het te druk had met mijn leven (wat trouwens ook zo was), maar dat was niet de reden dat ik van deze blog verdween. 

Ik begon deze blog met heel veel zin om recensies te schrijven over boeken, films en series die ik las/keek, maar doordat ik zo druk ben met mijn persoonlijke blog, school en dat ene dat leven heet, heb ik gewoon geen tijd om te lezen. Wanneer ik dan toch nog eens aan een recensie begon te schrijven, vond ik gewoon mijn draai niet in wat ik moest schrijven. Ook het lezen van recensies doe ik de laatste tijd niet meer graag. 

Dit zette mij aan het denken, want stoppen met deze blog wil ik absoluut niet. Ik ben dol op boeken, films en series en blijf hier hoe dan ook over bloggen op deze blog, maar ik ga het anders aanpakken. Persoonlijker, informatiever en origineler. Zo wil ik dus onderwerpen uit films of boeken bespreken, het einde van boeken of films veranderen, ze vergelijken en nog heel veel meer. 

Omdat ik liever kwaliteit wil leveren dan kwantiteit, wil ik ook mijn upload dag veranderen, zo heb ik iets meer tijd om aan mijn artikels te werken en foto's te maken. Vanaf nu wil ik op donderdagen uploaden in de hoop dat ik deze uploaddag wel aan zal kunnen. 

Liefs,
Amber

Wat denk jij van de nieuwe ideeën? 
1 opmerking on "Waar ik heb gezeten"
  1. ahh ik kijk er al naar uit, naar je nieuwe artikeltjes! & geen druk, he! Neem je tijd xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber