Social Icons

New in • Januari tot nu

5.4.18
De bedoeling was dat ik ieder seizoen zou delen welke boeken ik tijdens dat seizoen kocht. Ondertussen is het al een tijdje lente en besefte ik dat ik mijn winter haul nog niet met jullie gedeeld heb. Omdat ik tijdens de lente ook al een paar boeken mocht toevoegen aan mijn boekenkast, besloot ik gewoon al mijn nieuwe boeken van 2018 (van januari tot april) vandaag met jullie te delen. Op deze manier wil ik jullie inspiratie geven voor boeken die jou misschien aanspreken. Enjoy! 

Winter

Plan B • Evi Renaux
Ergens in het begin van 2017 las ik 'Life on sneakers', een boek dat mij enorm inspireerde en ontroerde. Plan B is hiervan een soort vervolg. Een werkboek waarin jij op zoek gaat naar jouw plan B. Ik kreeg dit boek voor kerstmis, maar moet eerlijk toegeven dat ik er nog niet in ben begonnen, ik wil eerst andere boeken onder handen nemen voor ik die boek ga vol kliederen omdat ik er zo veel mogelijk van mijn focus op wil leggen. 

Schrijven kreng! • Lisette Jonkman
Zoals jullie wel weten, ben ik dol op schrijven en is het een van mijn grootste dromen om ooit mijn eigen boek op de reken mogen te zien liggen. Daarnaast schrijf ik natuurlijk ook erg graag voor mijn blog, maar het gebeurd best vaak dat ik even geen motivatie heb om verder te schrijven. Om die reden wou ik dit boek heel graag lezen de achterflap belooft namelijk dat je na het lezen van dit boek hoe dan ook wilt beginnen schrijven. 

Veel liefs, Lara Jean • Jenny Han
Aan alle jongens van wie ik hield is echt een van mijn lievelingsboeken en dat ene boek draaide uiteindelijk uit tot een trilogie waarvan het eerste boek ook nog eens verfilmd werd en binnenkort eindelijk te zien is. Veel liefs is het laatste deel van de serie dus ik heb de laatste bladzijde met pijn in mijn hart omgeslagen en voelde me een beetje raar om te bedenken dat het verhaal van Lara Jean klaar was. Als je houdt van een snelle weglezer, dan is deze trilogie zeker iets voor jou. 

Liefdestips aan mezelf • Sylvia van Driessche 
Dit boek kocht ik op aanraden van Mirte en wauw, wat een zalig boek vond ik dit! Liefdestips aan mezelf aka het dagboek van Olivia Jacobs is een heerlijke fictie die je van begin tot einde meesleept en die je niet meer kan wegleggen nadat je er in bent begonnen. Het verhaal is lekker luchtig en simpel en daar hou ik echt heel erg van. Het boek was stiekem al een beetje speciaal voor me nog voor ik het las omdat Sylvia de recensie van Mirte deelde waarna er gegil en tranen van ongeloof verschenen. 
Babe You Got This • Martje Haverkamp & Emilie Sobels
Babe You Got this is op Instagram echt een fenomeen omdat de kaft zo leuk is. Ook op mijn instagram kan je de kaft van het boek vinden en ik heb het boek nog niet eens gelezen. Het boek krijgt deze maand ook nog een vervolg, 'Babe You Got This: het werkboek wat ik hoogstwaarschijnlijk ook zal aanschaffen. Ik heb echt al vele goede recensies gelezen over dit boek en kan niet wachten tot ik er in kan beginnen. 

Let it Snow • John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle 
Ondertussen kent bijna iedereen dit boek wel, het boek staat echt al forever op mijn leeslijstje en eindelijk heb ik hem. Omdat hij al zo lang op mijn lijstje staat, ben ik hem dan ook maar nu aan het lezen wat gek is omdat dit echt een boek is dat je zou moeten lezen rond kerst, maar wat maakt het uit? Ik kijk kerstfilms in het midden van de zomervakantie. 


Lente


Liefdesbrieven aan de sterren • Ava Dellaire
Ik liep deze week in de standaardboekhandel en vond dit boek toen voor 5 euro in het schap en omdat ik wist dat dit boek ook al een lange tijd op mijn tbr staat, nam ik het koopje mee naar huis. 

Het ongeluk project • Julie Buxbaum
Over dit boek las ik al enkel recensies en omdat ik voel dat dit ook weer een heerlijke weglezer zal worden, voegde ik ook deze toe aan mijn boekenkast. 

Het enige probleem: er staan echt veel te veel boeken op mijn tbr en ik heb echt veel te weinig tijd om die allemaal te lezen. Ook is het feit dat ik meer boeken koop dan lees misschien niet al te praktisch, maar ze staan zo leuk in mijn boeken kast... 

Welk boek heb jij voor het laatst gekocht?

2 opmerkingen on "New in • Januari tot nu"
  1. Wat een fijn lijstje! Zitten nog een aantal boeken tussen die ik niet ken, maar wel helemaal in mijn straatje passen. Ga ik direct toevoegen aan m'n Goodreads!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ahh leuke boeken! ik heb er nog geen enkele van gelezen, oeps! ik moet ze toch maar eens gaan halen in de bib :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber