Social Icons

Niall Horan Flicker World Tour // 30.04.2018

3.5.18
'Eum, Amber?' 'Ja?' 'Ik denk dat ik perrongeluk tickets heb besteld.' Zo kon het aftellen voor ons beginnen. En afgelopen maandag was het dan zover, ik zag mijn lieve Nialler live!

Zoals ik in een vorig artikel al had gezegd, ben ik een heel grote fan van One Direction. Als een groep betekenen ze veel voor me, maar als solo-artiest ook zeker minstens evenveel. De eerste keer toen ik This Town (zijn eerste solonummer) luisterde, kreeg ik kippenvel en het heeft me soms zelfs tot tranen gebracht, dus ik moest en zou aanwezig zijn op zijn concert in Brussel. 

En ik ben zo ontzettend blij dat ik erbij was! Ik heb gedanst, gezongen, getrild van de emoties, het was zo'n zotte avond! Zijn teksten hebben veel bij me losgemaakt en er zijn veel personen en / herinneringen die die avond door mijn hoofd spookte. Zo dacht ik bij This Town aan Billie, omdat zij er bij was toen ik de eerste keer naar dat liedje luisterde. Ze bleef kijken naar mijn gsm en werd er zelf stil van, we waren aan het knuffelen en het was zo'n intiem moment. Ze zei dat ze het een mooi liedje vond, wat mijn hartje nog wat blijer maakte hihi. 😊 Bij Too Much To Ask dacht ik aan hoe ver ik was gekomen, hoe gelukkig ik op dit moment eigenlijk wel ben en hoe dankbaar ik was dat ik oprecht kan zeggen dat ik mezelf graag zie en het niet meer erg vind om alleen (mezelf) te zijn. Zo dacht ik bij Flicker weer aan Billie, omdat zij altijd mijn "flicker of hope" is geweest en zij de reden is waarom ik elke dag doe wat ik doe. 


Hij zong ook een onuitgebracht nummer, So Long, en op dat moment moest ik echt heel hard mijn best doen om niet te huilen. Ik luisterde naar de tekst, hij speelde piano, hij zong -like always- zo mooi en het was zo'n emotioneel moment. Ik stond letterlijk te trillen op mijn benen en begon helemaal te shaken. Ik hoop echt dat hij het wel nog gaat uitbrengen, want het was zo'n mooi nummer! 

Hij heeft ook Drag Me Down gezongen (van One Direction) en ik viel bijna flauw toen haha 😄 Ik had niet verwacht dat de eerste keer dat ik dit liedje zou horen, niet door heel One Direction zou zijn. Ik heb zo hard gezongen en gesprongen op dat moment en het liedje daarna moest ik echt even heel veel water drinken en op mijn adem letten, want ik denk dat ik anders op de grond had gelegen 😂 Het was echt een bijzondere avond! 

Liefste Amber, ik wil je bedanken om deze mooie avond met me te delen! You know I love you 💕


X x x 

Mirte 
2 opmerkingen on "Niall Horan Flicker World Tour // 30.04.2018 "
  1. Ahh dat klinkt zo leuk!!! Ik ben zelf ook echt heel erg fan van zijn liedjes! Nu nog naar de concerten van de andere 3 haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber