Social Icons

Sam Smith • The thrill of it all (4 mei 2018)

11.5.18
De leste zen de beste' is een spreekwoord dat vaak gebruikt wordt en deze keer kan ik er helemaal van meespreken want mijn allerlaatste kerstcadeautje werd één van de mooiste herinneringen uit mijn leven. Ik ging namelijk samen met Heidi naar het concert van de enige echte Sam Smith en zat ook nog eens super dichtbij. 

Op Facebook ging het evenement van Sams concert al snel de ronde en ook ik klikte op 'geïnteresseerd'. De volgende ochtend terwijl ik zat te wachten op de bus om naar school te gaan kreeg ik een berichtje met de vraag of ik het zag zitten om met Heidi mee te gaan naar het concert en zonder al te veel na te denken zei ik ja. Na nog geen 5 minuten kreeg ik een berichtje terug: 'De tickets zijn geboekt' en kon ik aftellen naar de eerste weel van mei. 

Vorige week was het dan eindelijk zo ver en ooh hemeltje wat heb ik er van genoten! Ik vind de liedjes van Sam sowieso super geweldig, maar als persoon kende ik hem niet echt, waardoor ik niet goed wist wat ik moest verwachten. Ik was ook bang dat er niet veel sfeer zou zijn aangezien zijn liedjes vaak trager zijn, maar niets bleek minder waar. 


Het was grappig om te zien dat wanneer ik rondkeek in onze blok, ik waarschijnlijk de jongste was (al ben ik later die avond wel tegen een kindje gelopen), terwijl er maandag (tijdens Niall) dan weer niet zo veel leeftijdsverschil was met de andere bezoekers. Gelukkig heeft dat leeftijdsverschil mij totaal niet weerhouden om mijn eigen ding te doen, ik wist toch dat ik die mensen die daar zaten waarschijnlijk nooit meer zou terug zien. 

De show zat zo mooi in elkaar en alles wat hij zei gaf me kippenvel. Sam is sowieso iemand die gewoon is wie hij is en zich niet laat lijden door de meningen van andere mensen en dat liet hij die vrijdag op het podium ook echt uitschijnen. Ik was zo ontroerd dat ik nog meer motivatie heb gekregen om geen fucks te geven en gewoon mezelf te zijn. 

Het komt er op neer dat ik echt één van de avonden van mijn leven had die ik nooit meer zal vergeten. De show was prachtig, de liedjes geweldig en het talent van Sam en zijn team was gewoon adembenemend. 
 
Het was echt een avond om nooit meer te vergeten en ik ben ontzettend dankbaar dat ik er bij mocht zijn. 

Liefs, 
Amber


1 opmerking on "Sam Smith • The thrill of it all (4 mei 2018) "
  1. Al een geluk dat je mee wou gaan ... Hihi
    Bedankt voor een Top Avond lieve Amber !
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber