Social Icons

Set it up • Film

26.7.18
Werken in een kantoor kan moeilijk zijn, zeker wanneer je een baas hebt die chagrijnig rondloopt vanwege een slecht liefdesleven. Harper en Charlie hebben beide last van zo'n chagrijnige baas. Wanneer de twee elkaar tegen het lijf lopen en achter dit 'toeval' komen, bedenken ze een plan. Ze gaan hun bazen stiekem koppelen zodat ze zelf af en toe wat meer vrijheid krijgen en niet 24/7 op kantoor moeten zijn. 

Ik vond Elementary een geweldige serie en Lucy Liu was één van mijn favorieten uit de serie, dus wanneer ik haar op de foto van de film zag staan, wou ik meteen meer over de film weten. Nadat ik het korte stukje gelezen had, verdween hij in mijn lijst en niet veel later drukte ik op play.

Kirsten en Richard zijn twee bazen die duidelijk weten wat ze willen, maar niet gelukkig zijn met wat ze hebben. Richard gaat door een echtscheiding en Kirsten is te druk bezig met werk om aan een relatie te beginnen. Ze gaan hier beide hetzelfde mee om, ze matten hun assistenten (Harper en Charlie) compleet af. Wanneer Harper en Charlie ontmoeten, wordt duidelijk hoeveel hun bazen met elkaar gemeen hebben en proberen ze hen te koppelen. Of dat allemaal goed afloopt, zie je in de film. 

Ik vond de film echt super leuk om naar te kijken, ondanks het feit dat hij wel echt super voorspelbaar was. Ik heb trouwens echt het gevoel dat ik dit over elke film zeg, maar ik ben dan eigenlijk ook niet echt een film persoon, ik kijk meer series. Waarom ik de film zo leuk vond om naar te kijken, was omdat ik hield van de personages en de mensen die deze personages speelde. Van Lucy Liu was ik sowieso al fan, maar de rest van de cast wist mijn hart mee te veroveren. 

Wat ik nog meer geweldig vond, was het feit dat men niet stereotypisch een man kozen als bekende sportjournalist, maar een vrouw die gigantisch hard werkt, super slim is en niet afhankelijk is van een man. Er zouden meer films moeten zijn die stereotypes doorbreken, hoe meer we dit doen, hoe meer vrede er zal zijn in de toekomst, daar ben ik zeker van. 


De film krijgt van mij een 4/5. Het is een heerlijke wegkijker voor een ontspannen avondje, maar hij verliest een puntje door zijn voorspelbaarheid. 

Raad ik het je aan de film te kijken?
Aah ja, anders zou ik hem geen vier geven natuurlijk. Ik keek de film onder het genot van een grote bak ijs, misschien moet je dat dan maar doen. 

Liefs, 
Amber

Extra info: 

Te zien op: Netflix
Genre: Romcom
Regisseur: Claire Scanlon 
Duur: 1 uur 45 minuten
Cast: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu, Taye Diggs ...

2 opmerkingen on "Set it up • Film"
  1. Ik heb deze film laatst ook gekeken en ben het helemaal eens met je review. Leuke post!!!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber