Social Icons

Last minute cadeautip

23.12.18
Diep teleurgesteld in mezelf zit ik hier nu achter mijn laptop voor het eerst in maanden schrijvende voor Story Tellers. Als ik eerlijk moet zijn kan ik me zelf niet meer herinneren wanneer ik het laatste voor deze blog schreef, maar goed. Ik ben terug! Met een artikel dat jullie niet gewend zijn om te lezen hier, maar toch nog steeds leuk. 

Een tijdje geleden kregen Mirte en ik een mailtje van fotofabriek.nl met de vraag of we met hen zouden willen samenwerken. Na een beetje overleg, omdat het uiteindelijk toch niet helemaal bij onze blog hoort, besloten we om het toch een kans te geven. Na enkele mailtjes over en weer en enkele dagen van geduld, werd er gisteren ochtend op mijn deur gebeld en kwamen de canvasdoeken binnen. 

Mirte en ik mochten beide een canvas doek maken en dit is hoe ze er uit zien. We hebben er beide voor gekozen om hem vol te zetten met herinneringen uit 2018.  Ik ben er super blij mee. De kwaliteit is super fijn en de foto's die we er hebben opgezet zien er super mooi uit. Daarnaast was de service van de website super vriendelijk en hebben we het heel snel aangekregen na de bevestiging van de verzending.
We hebben de canvassen beide voor onszelf gemaakt, maar eigenlijk zou je ze ook makkelijk kunnen bestellen voor iemand anders. Ja kan het doek helemaal vullen zoals je zelf wilt, met een hele hoop foto's, decoraties en teksten of erg sober en met maar één foto over het hele doek. Je kan alles echt helemaal zelf versieren en dat maakt het nog leuker en persoonlijker. 

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand? Check dan zeker fotofabriek.nl naast wanddecoratie, verkopen ze er nog veel meer leuke dingen die jij helemaal kan personaliseren naar de wensen van de persoon aan wie je het cadeau gaat doen. Aan jezelf cadeau doen, is helemaal toegestaan, dat hebben wij ook gedaan. 

Liefs, 
Amber  

Disclaimer: Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking met fotofabriek.nl. Dit houdt in dat  het product waar ik over schrijf gratis heb gekregen in ruil voor dit artikel. Dit beïnvloedt mijn mening over het product echter niet.   
1 opmerking on "Last minute cadeautip"
  1. aaahhh wat een eer om mezelf te spotten op jouw canvas!! ik word hier echt blij van haha! kei leuk gemaakt allebei! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber