Social Icons

Mijn eerste gedachte van... #1

27.12.18
In de nieuwe rubriek mijn eerste gedachte van, ga ik de eerste aflevering bekijken van nieuwe series of series die ik nog niet gezien heb en daar dan mijn mening over geven. Vandaag keek ik de eerste aflevering van de nieuwe Netflix-serie You. Hier is wat ik er voorlopig van denk. 


You is een nieuwe netflix serie die gemaakt is door de producers van Riverdale. Enkele maanden geleden verscheen de trailer al overal wanneer ik mijn social media checkte en ik twijfelde echt of ik hem wilde kijken of niet. Ondertussen was ik de serie al helemaal vergeten, maar toen ik daarnet mijn Netflix opende, zag ik dat hij online stond en ben ik meteen aan de eerste aflevering begonnen (en heb ik ook meteen deze rubriek bedacht). 

De serie gaat over Joe die compleet flipt (of al geflipt is) wanneer hij Beck leert kennen in de boekenwinkel waar hij werkt. Hij begint haar te stalken via internet en komt zo bij haar adres terecht, daar gaat hij heen en vanaf dan begint hij haar dag in dag uit te volgen en wil hij er alles aan doen om Beck voor hem te winnen. 

Ik heb natuurlijk geen idee wat er verder gaat gebeuren in de serie, maar ik vond de eerste aflevering echt al heel veel om te verwerken. Er gebeurt zo veel, en alles is zo heftig. Normaal ben ik van mezelf niet iemand die snel bang wordt van series en films (ik hoef ook geen horror op te zetten hoor, maar toch), maar dit was toch wel even slikken. 

Joe wordt gespeeld door Penn Badgley aka Dan uit Gossip Girl. Een acteur waar ik, let's be honest, niet echt grote fan van ben puur en alleen door zijn creepy look. Zijn pure creepy look past natuurlijk wel goed binnen de rol van Joe, de creepy stalker, wat dat hele stalker gebeuren voor mij precies alleen maar echter heeft gemaakt. Voor de serie is dat goed, maar voor mijn hartje toch niet echt. 

Shay Mitchell, aka Emily uit Pretty Little Liars, neemt de rol van Peach op zich. Peach is de zogezegde beste vriendin van Beck. Wat ik van haar moet denken, weet ik ook nog niet zeker. Ik hou echt van Shay, maar Peach is een beetje een bitch. Een bitch die het eigenlijk wel allemaal goed bedoelt, maar toch. 

Beck zelf, vind ik wel heel leuk. Ze doet me een beetje denken aan mezelf, een liefde voor lezen en schrijven altijd druk bezig en altijd vallen voor de foute jongens. Jup, that's me! 

Het meest storende element van de serie vind ik tot hier toe de voiceover die de gedachten van Joe vertellen. In zijn gedachten praat hij heel de tijd tegen Beck en dat is echt om gek van te worden, maar ook gewoon heel erg eng. 

Ik ben er nog steeds niet helemaal uit of ik de serie verder wil kijken of niet, maar omdat ik een nieuwsgierig persoon ben en toch wel benieuwd ben naar hoe alles gaat lopen, hou ik de serie wel in mijn achterhoofd. Misschien om zo eens een aflevering te kijken hier en daar, maar echt binge waardig vind ik hem niet. 

Wat denk jij van You?

2 opmerkingen on "Mijn eerste gedachte van... #1 "
  1. ooh leuke serie!! ik ga die serie misschien ook eens beginnen kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker eens doen. Ik heb ondertussen de tweede aflevering ook gezien en het begin me beter te bevallen.

      Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber