Social Icons

Blauw • J.B. Hathewine

1.7.19
Het liefst van al zou ze willen verdwijnen in de schilderijen die ze in haar galerie heeft hangen. Verdwijnen, dat is wat ze wil, dan hoeft ze haar geheim nooit aan iemand anders te vertellen, maar dat kan ze toch niet maken? Niet nu ze eindelijk mensen heeft gevonden die van haar houden voor wie ze is. Ze heeft hulp nodig. Nu! 

Blauw is het debuut van het schrijversduo J.B. Hathewine uit Antwerpen. Apart droomde ze ervan om een boek te schrijven, samen maakte ze die droom waar. 

Olivia houdt al zolang ze het zich kan herinneren van kunst. Ze baat een galerie uit in Antwerpen, is getrouwd met haar rots in de branding, heeft een geweldige kat en een beste vriendin waar een ander alleen maar van zou kunnen dromen. Eigenlijk zou ze gelukkig moeten zijn met alles wat ze heeft, dat weet ze ook wel, maar toch is ze dat niet. Ze draagt namelijk al 15 jaar een groot geheim met zich mee. Wat ze echter niet weet, is dat zij niet de enige is die al die jaren dingen onbesproken liet. 

Blauw wordt vanuit verschillende perspectieven vertelt. Op die manier leer je de mensen in Olivia's omgeving steeds beter kennen en krijg je steeds meer te weten over alle geheimen die er verborgen zitten in het boek. Ik ben er zo'n fan van! Boeken met verschillende perspectieven zijn in mijn ogen altijd meteen veel spannender dan een boek met maar één perspectief. Vind je ook niet? 

Dat was dus al één ding dat ik fantastisch vond aan het boek, maar dat was zeker niet het enige. Ik ben zelf iemand die een boek snel te traag vind gaan, hoogstwaarschijnlijk komt dat door mijn overvloed aan nieuwsgierigheid, maar dat vond ik hier eigenlijk echt het geval niet. Oké ja, toegeven, misschien wilde ik in het begin wel al meteen alles weten, maar toen ik meerdere perspectieven gelezen had, was ik meteen verkocht. Het was zo spannend en leuk om beetje bij beetje alles te ontdekken en te zien hoe alles steeds meer in elkaar begon te vallen. Iedere keer wanneer ik dacht dat ik wist hoe het zou verder gaan, gebeurde er weer iets nieuws. Dat zorgde er dan weer voor dat ik luidop mee riep met de personages, maar ook dat ik voor het eerst een boek (dat niet voor school was) zo snel heb uitgelezen. Ik moest en zou weten hoe het afliep en kon het boek daarom echt moeilijk wegleggen. Je raadt het dus al, van mij krijgt het boek AB SO LUUT 5 sterren. Raad ik het boek aan om te lezen?
AB SO LUUT! 


Extra:
Titel: Blauw
Auteur: J.B. Hathewine  
Uitgever: Blue Moon publishing 


Mini dankwoordje aan de schrijfsters:
Lieve dames, bedankt dat ik jullie boek mocht lezen. Het heeft een hele hoop emoties bij me losgemaakt en ik ben jullie daarvoor enorm dankbaar. Wanneer jullie besluiten om nog een boek te schrijven, dan hoor ik dat graag. 

Disclaimer: dit boek heb ik gratis mogen ontvangen, maar dit heeft mijn mening over het boek echter niet beïnvloed. Wie het boek zelf wil lezen, kan het hier vinden. Daarnaast bevat dit artikel affiliatie. Dat wilt zeggen dat wij een percentage krijgen wanneer je iets via onze links koopt. 


Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber