Social Icons

Summerlist #1 // Series die ik wil uitkijken

8.7.19
Het is weer tijd voor de zomervakantie en dat wil zeggen dat Netflix weer een hele hoop series heeft toegevoegd en aangevuld. Hoewel ik het liefst gewoon heerlijk buiten vertoef, is het voor mij soms toch wel wat te warm en blijf ik uiteindelijk toch binnen om een serietje te kijken. Daarom zijn dit de series die ik deze zomer graag zou willen uitkijken. 
1. How to get away with murder (seizoen 4) 
Het is al een hele tijd geleden dat ik seizoen 3 van Htgawm heb uitgekeken, maar enkele weken geleden zag ik opeens dat seizoen 4 nu ook online staat. Ik beloofde mezelf dat ik het seizoen mocht kijken wanneer mijn examens gedaan waren en ben ondertussen bij aflevering 7 van de 15. Of ik er al helemaal weg van ben is misschien een ander verhaal, maar ik wil gewoon heel graag weten hoe het nu verder gaat lopen.

2. Elementary (seizoen 6) 
Ik heb al meerdere keren over deze serie gepraat op deze blog, maar seizoen 6 staat helaas nog maar sinds kort op Netflix. Ook hier heb ik het voorafgaande seizoen al een hele tijd geleden gezien, maar gelukkig kon ik mij van deze serie nog goed herinneren waar hij geëindigd was.

3. How I met your mother (seizoenen 6,7,8&9) 
Toen ik Friends uit had gekeken, voelde ik mij dramatisch leeg. Ik had echt geen idee welke serie ik als volgende zou moeten bingen, maar toen raadde iemand mij HImym aan en ben ik dat beginnen kijken. Ondanks dat ik er het afgelopen jaar al 5 seizoenen van gezien heb, weet ik nog steeds niet heel goed wat ik er nu van moet denken. Waarschijnlijk hangt mijn gevoel gewoon af van het verhaal dat er vertelt wordt. 

4. Blacklist (seizoenen 2,3,4&5) 
Blacklist werd me aangeraden door mijn BFF (ja, wij gebruiken dat woord nog), hij was er aan begonnen en ondertussen kijken we het samen. De serie is echt geweldig, net genoeg spanning, romantiek en ander soort drama bij elkaar. 

5. Jessica Jones (seizoen 3) 
Ik heb geen idee hoe ik opeens met deze serie ben begonnen. Ik ben normaal totaal niet van de Marvel verhalen, maar omdat het tevens een verhaal is over een detective, sloegen de eerste twee seizoenen wel aan. Ondertussen heb ik de eerste twee afleveringen van seizoen 3 gezien en begin ik me stiekem weer af te vragen waarom ik het nu weer keek. Ik vind Trish namelijk vreselijk irritant, maar dit seizoen lijkt tot hier toe al vooral rond haar te draaien. 

6. Trinkets (seizoen 1) 
Trinkets is een nieuwe serie op Netflix die slechts 10 afleveringen telt. Ik vond de trailer zo leuk dat ik hem meteen op mijn lijst heb gedropt. 

7. Orange is the new black (seizoen 7) 
26 juni is het zo ver, dan komt het laatste seizoen van Oitnb uit. De eerste 6 seizoenen, wisten mijn hart keer op keer weer te veroveren, al was het maar met één van de storylines. Daarom kan ik net als vele anderen niet wachten op het finale seizoen. Welke series wil jij nog allemaal uitkijken?

2 opmerkingen on "Summerlist #1 // Series die ik wil uitkijken"
  1. HIMYM vond ik echt een geniale serie, ik lachte me echt kapot! Zeker uitkijken hoor, echt heerlijk voor tussendoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het artikel al een poos terug geschreven en ondertussen is de serie uit. Vond het laatste seizoen echt het leukst.

      Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber