Social Icons

Summerlist #2 // Boeken die ik wil lezen

15.7.19
Vorige week deelde ik al de series die ik deze zomer zou willen kijken, maar wat is een vakantie nu zonder dat je een boek gelezen hebt? Juist ja. Daarom dat ik deze week de boeken deel die ik van plan ben te lezen deze zomer. Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder. 

Een tijdje geleden ben ik al in dit boek begonnen, maar helaas heb ik hem door school nog niet kunnen uitlezen. Gelukkig heb ik daar de komende weken nog lekker veel tijd voor. Het boek staat vol met tips en tricks voor de zoektocht naar een gelukkig en gezond leven, recepten en dingen om te doen. Hopelijk vind ik ook eens de tijd om alles dat ik heb aangeduid ook eens uit te proberen (voor Ambers Things misschien?) 

Ik kan ondertussen al niet meer tellen hoe vaak ik hier al niet gezegd heb dat ik dat boek wil lezen, maar hij staat dus nog steeds op mijn tbr. Deze zomer moet en zal ik er eens de tijd voor nemen. Ik kan de tips en motivatie namelijk goed gebruiken.  

Dit boek voegde ik nog niet lang geleden toe aan mijn collectie in de hoop dat ik de tips en tricks uit het boek kan gebruiken voor hoe ik verder wil met mijn leven/blog etc etc. To be continued 😉

Ook dit boek wil ik nu al een hele tijd lezen, maar ook hiervoor vond ik de tijd niet. Van alle boeken die ik wil lezen is dit stiekem wel het boek waar ik het meeste naar uitkijk. Er is gewoon iets in mij dat zegt dat wij meteen een klik gaan hebben. Kan dat? Een klik hebben met een boek? 

Normaal gesproken lees ik bijna nooit een boek in het Engels, maar voor dit boek wil ik graag eens een uitzondering maken. Ik kwam het boek voor het eerst tegen toen ik Connor nog volgde op YouTube, maar toen ik dat niet meer deed was ik het een beetje vergeten tot plots mijn Pinterest volstond en ik het ook maar op mijn tbr gezet heb. Nu ben ik er wel erg benieuwd naar. 

Welke boeken wil jij nog lezen deze zomer?
Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatie. Dat houdt in dat wij een percentage krijgen indien je iets aankoopt via onze link. 
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber