Social Icons

Summerlist #3 // Films die ik deze zomer wil zien

23.7.19
Juli is al bijna voorbij (ooh God, daar wil ik nog niet aan denken) en dat wil zeggen dat het wel eens tijd wordt dat ik ook de laatste summerlist met jullie deel. In dit lijstje som ik alle films op die ik nog wil zien voor de vakantie voorbij is. 

1. Always be my maybe
Deze film is nog redelijk nieuw op Netflix en wist mijn aandacht meteen te grijpen met zijn trailer. Yes, ik ben fan van flauwe romcoms, maar om de een of andere reden, gaf die trailer mij toch een andere vibe. Of het nu echt een correct gevoel was, zal ik nog wel eens laten weten. 

2. The last summer
Nu ik er zo over nadenk, was het misschien beter geweest om deze film aan het begin van de vakantie te zien, maar ja goed, dat heb ik dus niet gedaan. Zelf weet ik niet zo goed wat ik van de film moet verwachten, maar aangezien genoeg vriendinnen hem ondertussen hebben aangeraden, verdient deze ook een plekje op dit lijstje.

3. The kissing booth
Ik weet het ik weet het, het is voor velen een schande dat ik deze nog steeds niet gezien heb. Word aan gewerkt, i promise! 

4. Mona Lisa smile
I love love love Julia Roberts, maar deze film kende ik nog helemaal niet. Toen ik hem op Netflix vond, moest ik alleen nog even op het plusje klikken en ook deze belande op mijn lijst. Want again: Julia Roberts. 

5. The age of Adeline
Deze film wil ik al zien van toen hij in de cinema verscheen, maar dat heb ik ondertussen nog steeds niet gedaan en daarom moest ik hem natuurlijk op het lijstje kwijt. Hoewel ik geen fan ben van Gossip Girl, ben ik wel van van Blake dus ook deze film wilde ik eigenlijk gewoon zien vanwege de actrice. 

6. The girl on the train
Hoewel het alweer heel lang geleden is dat ik het boek las, weet ik nog hoe geweldig ik het toen vond en hoe graag ik de film wilde gaan kijken in de cinema. Helaas is dat er nooit van gekomen en vergat ik uiteindelijk van zijn bestaan, maar toen ik iets op Netflix opzocht, zag ik hem daar ineens staan: The girl on the train. Deze ga ik dus zeker kijken. 

7. Murder mystery
Jennifer Aniston is de derde op het lijstje waarvoor ik eender welke film/serie zou kijken als ze er maar in mee doet. Toen ik haar zag in Dumplin' (echt zooooo'n leuke film), klikt ik ook meteen op het plusje zonder te kijken waar hij over ging. Hier eigenlijk ook, maar ondertussen hebben al verschillende mensen vertelt hoe grappig hij is en dat ik hem echt moet zien. 

8. Irreplaceable you
Ik geef toe, ondertussen staat deze al zo lang op mijn Netflix lijst, dat ik helemaal geen idee meer heb waar hij over gaat, maar dat is dan ook meteen de reden dat ik hem wil kijken deze zomer.

9. Nappily ever after
De trailer beloofde een hoop girlpower en daar ben ik natuurlijk helemaal fan van. Laten we deze zomer dan maar eens kijken of de film deze belofte waarmaakt. 

10. Nick and Norah's infinite playslist
Deze film wil ik eigenlijk gewoon kijken omdat het zo een heerlijke cliché romcom lijkt die perfect is voor een girls night. Hmmm, dat brengt mij opeens op het idee om een girls night te organiseren. 

Welke films staan er nog op jouw watch list?
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber