Social Icons

Mijn eerste gedachten van...#2

24.9.19
In de rubriek 'Mijn eerste gedachten van', kijk ik de allereerste aflevering van een serie die ik nog niet gezien heb en deel ik  wat ik er van vond. Vandaag keek ik de eerste aflevering van de serie The I-land. Dit is wat ik er voorlopig van denk. 

In deze serie beland een groep mensen op een eiland zonder te weten hoe of wat. Ze kennen elkaar niet, maar ze hebben ook helemaal geen idee meer wie ze zelf zijn. 

Voor deze serie heb ik de trailer eens een keer niet gekeken, want tegenwoordig spoilt een trailer al meteen alles en I hate it. Ik kan dus verder niet zeggen wat er nog allemaal gebeurt in de serie, maar het is wel duidelijk dat het groepje moet trachten te overleven. 

In de eerste aflevering zie je alle lichamen op het strand liggen en wakker worden op het eiland. Ze weten niet goed wat ze moeten doen, of ze elkaar moeten vertrouwen en al helemaal niet waarom ze op dat eiland zijn. Er gebeurt nog niet heel veel, maar wel leren we de eigenschappen/karakters van de personages kennen en hebben we bij veel mensen meteen het gevoel dat ze geheimen met zich meedragen. 

Ik heb het gevoel dat er mensen zijn die meer weten of denken dan dat ze zeggen en ik ben er nog niet helemaal uit of ik dat zo leuk vind. Ik ben verzot op mysterie en geheimen in series maar ik ben tegelijk ook echt veel te nieuwsgierig naar wat er komen zal. Het was daarom ook dat ik al bijna begonnen was aan aflevering 2 toen ik bedacht dat ik van plan was om dit artikel te schrijven. 

De serie wordt trouwens gecategoriseerd onder science-fiction en normaal ben ik daar eigenlijk helemaal niet zo van en de negatieve commentaren die ik tot hiertoe al gezien heb (ik heb ze niet gelezen, alleen de sterretjes bekeken), voorspellen niet veel goeds, maar ik ga doorzetten want zoals ik al zei, mijn nieuwsgierigheid is groter dan mezelf. 

(Dat laatste is ook waarom ik helaas mijn tijd ben blijven verspillen aan Riverdale...) 

Heb jij de serie al gezien? Wat denk jij ervan?
1 opmerking on "Mijn eerste gedachten van...#2"
  1. ooh klinkt wel nice eigenlijk! en ooh nee amber, kijkt gij nog steeds riverdale haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber