Social Icons

Falling Inn Love • Film

12.9.19

Daar sta je dan, van de ene dag op de andere heb je opeens geen job meer omdat je kantoor failliet is gegaan, maar wat doe je dan als workaholic? Gabriella Diaz maakte het mee en besloot om mee te doen aan een wedstrijd waarin ze een B&B kon winnen in Nieuw Zeeland. Helaas hield ze geen rekening met de leugens die mensen op het internet verspreiden. 
Falling Inn Love is zo een film waar je eigenlijk het einde al van weet nog voor hij begonnen is, maar die je toch maar kijkt vanwege alle 'magie' die er in verborgen zit. Veel punten voor originaliteit zal deze film dus niet krijgen, maar dat nam niet weg dat ik hem toch echt wel wilde zien. 

Nadat Gabriella haar job verliest, besluit ze om mee te doen aan een wedstrijd. Hoofdprijs: een inn. Het enige dat ze ervoor hoeft te doen, is een opstel schrijven over waarom zij deze inn zo graag zou willen bezitten. Ze wint en trekt naar Nieuw Zeeland om haar nieuwe eigendom te bewonderen. Helaas komt ze er daar achter dat het allemaal te mooi was om waar te zijn. 

Je merkt het al, de film bestaat inderdaad uit de klassieke romcom opbouw waar bijna iedereen zo dol op is. Met de stereotype personages als: the mean girl, de handsome, de beste vrienden en natuurlijk zij die de rom in romcom komt steken. Ik ga het niet onder stoelen of banken schuiven, ik houd zo ontzettend van dit genre. Gewoon, omdat ik dan niet hoef na te denken, mijn gedachten gaan uit en ik kan gewoon kijken naar een film die mij achteraf heel vaak inspireert om ook van die stappen te zetten in mijn leven. 

Dat laatste was bij deze film trouwens niet anders, toen de film gedaan was, begon ik spontaan mijn kamer op te ruimen en voelde ik een girlboss mentaliteit in mij naar boven komen. Het was na deze film dat ik besloot om Books & Biscuits in het leven te roepen en een domeinnaam te kopen voor deze blog. De inspiratie bubbel in mijn hoofd ontplofte en ik ben sinds ik deze film gezien heb opeens heel veel bezig met mijn blogs. Heerlijk toch, dat een film zo iets kan doen met je? 
De film krijgt van mij 4 koekjes. Ik moet natuurlijk nog wel een beetje streng blijven en daarom trek ik toch nog een puntje af voor de onoriginele storyline. Romcoms zijn natuurlijk met een reden zo opgebouwd dat we eigenlijk het einde al weten, maar dat wilt niet zeggen dat het verhaal niet wat origineler kan. Ik heb ondertussen echt al zo vaak vrouwen een huis weten renoveren om dan achteraf verliefd te worden op hun werkpartner. Still love it though

Wat vond jij van de film?

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber