Social Icons

Het einde van Story Tellers

13.9.19
9 januari 2017 besloot ik samen met Mirte om een blog te beginnen waarop we onze liefde voor boeken, series en films kwijt konden. De maanden die volgde waren zo fantastisch, iedere week een artikel plaatsen was voor ons beide iets waar we veel voldoening uithaalde, maar helaas komt aan alle sprookjes ook een einde. 


Toen we klaar waren met het 4de en het 5de voor de deur stond, merkte we al snel dat het zwaar werd. Ik, die mijn persoonlijke blog probeerde bij te houden, leerkrachten die ons veel te veel naar het hoofd slingerde en de dagdagelijkse struggles van 16 jarige meisjes in de 21ste eeuw, het hielp er allemaal niet echt bij. Het werd steeds moeilijker om te blijven posten, maar we probeerde er toch nog iets van te maken. Eénmaal in het 6de, ging het echt niet meer. Zonder er eigenlijk over te praten namen we beide de beslissing om ons het laatste schooljaar in het middelbaar te focussen op school en hier even niets meer te delen. 

Het schooljaar dat ik eerder de hel wil noemen, ging uiteindelijk toch voorbij en nu is het tijd voor nieuwe hoofdstukken in ons leven. Mirte gaat verder studeren aan de UA en ik ga mijn diploma halen via de examencommissie (nogmaals bedankt voor mijn c-attest). Het is dus tijd om onze eigen wegen op te wandelen en onze eigen dromen na te jagen en daarom ga ik nu alleen verder op dit stukje internet. 
Welkom op Books & Biscuits! 
Story Tellers gaat verder onder de naam Books & Biscuits. Nu ik deze blog alleen ga verderzetten, was de Tellers in Story Tellers natuurlijk niet meer van toepassing. Het eerste wat ik wilde doen, was gewoon de s weghalen, maar toen ik falling inn love uit had en die girlboss vibe over mij heen kreeg, wilde ik iets compleet anders doen. Books & Coffee? Nope, niet zo catchy. Books & More? Nee, dat wordt em ook niet. Books & ... 10 minuren woordjes achter Book & plakken later en Books & Biscuits was een feit. (Die 10 minuten hadden er 5 kunnen zijn als de domeinnaam zoeker wat sneller was geweest.) Het klinkt toch echt super schattig, vind je ook niet? 

Hoe gaat het avontuur verder? 
Omdat ik books & biscuits echt wil zien als een nieuw begin, wil ik ook écht opnieuw beginnen. Dat wilt niet zeggen dat de artikels die hier de afgelopen 2 jaar voorbij gekomen zijn verwijdert zullen worden, in tegendeel zelfs. Daarnaast zullen ook de onderwerpen die we nu al bespraken op onze blog, blijven terugkomen. Wat ik echter wel wil doen, is meer van mijn creative hoofd in deze blog steken. Voor nu nog even één keer in de week om te zien wat het geeft, maar wie weet groeit dat in de toekomst nog uit. 

Wat ik dan wel bedoel met opnieuw beginnen, zal in de toekomst wel blijken, maar voor nu is dat nog even mijn kleine geheimpje. 

Ga jij nu maar alvast een doos koekjes kopen om te lezen bij de volgende artikeltjes en dan zie ik jou donderdag weer! 

Kindness, 
Amber
4 opmerkingen on "Het einde van Story Tellers"

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber