Social Icons

New in • Zomer 2019

27.9.19
Toen we deze blog net begonnen, probeerde ik om ieder seizoen de boeken te delen die ik nieuw had in mijn boekenkast. Ik schreef er destijds niet zo veel als ik had gewild, maar daarom breng ik deze rubriek nu gewoon lekker terug. Als een soort van excuus om mijn boekenkast aan te vullen dat gepaard gaat met boekspiratie voor jullie. Heerlijk! 
Doe en denk als een kat, is een boek boordevol leuke opdrachten die ervoor zorgen dat je het rustiger aan gaat doen en meer nadenkt over jouw levenssstijl en manier van denken. Dit boek was een cadeautje van mijn meter als een beloning voor het overleven van het verschrikkelijkste schooljaar van mijn leven. Ik kan eigenlijk echt niet wachten om er in te beginnen, dus ik denk dat ik dat deze herfst eindelijk maar eens ga doen.
Ook dit boek heb ik van iemand gekregen. Zelf heb ik geen liefdesverdriet, maar ik denk wel dat het een heel mooi boek is om eens te lezen. Gewoon om te weten wat ik moet doen wanneer ik ooit eens liefdesverdriet heb of zo. 
En dit boek was het laatste cadeautje op de lijst. Asem is een boek dat dan weer wel bij me past. Want ja, ik en paniekaanval, kennen elkaar goed. (Al is het ondertussen wel alweer lang geleden dat ik er eentje gehad heb. *klopt af*) Hopelijk haal ik hier wat tips uit voor de volgende paniekaanval. *Klopt opnieuw af* 
Bloggen is echt iets wat ik het liefste doe en hoewel ik nooit begonnen ben met de intentie om er geld meet te verdienen, is die droom er ondertussen stiekem wel gekomen. Met groeien is niets mis en daarom wil ik een beetje leren hoe ik dat het best kan doen. Het leek me daarom wel leuk om dit boek eens te lezen, nu nog even de boekjes die ik nu aan het lezen ben uitlezen en dan vlieg ik er meteen in. 
Volg me las ik zoals je misschien al gelezen hebt al uit (zo niet, dan kan je dat hier doen). Ik kocht het boek toen ik ging shoppen met mijn zusje en ze perse nog even een stop wilde maken in de boekenwinkel voor ze de tram op zouden stappen. De keuzestress zit fameus in onze genen en dus waren we er langer dan de bedoeling was, wat ik dan weer zag als een kans om zelf ook even door de rekken te struinen. Plots zag ik daar de 10€ sticker waar iedere boek-lover volgens mij altijd helemaal gek van wordt en nam ik het boek volg me vast. 'Ik wil overal zijn behalve hier'... Slik... 'Ik had nooit gedacht dat ik me in de vakantie zou gaan vervelen'... Me neither. Ik nam het mee en kreeg er geen spijt van. 
6. Pumpkinheads • Rainbow Rowell & Faith Erin Hicks
Pumpkinheads is een graphic novel. Een soort boek dat ik normaal nooit zou uitkiezen, maar omdat het een verhaal is van Rainbow Rowell, wilde ik het een kans geven. Daarnaast wil ik graag eens nieuwe dingen proberen op vlak van lezen, want het boek is niet alleen een graphic novel, het is ook nog eens in het Engels geschreven en ook Engelse boeken lees ik bijna nooit. Deze ging dus in mijn winkelmandje. 
7. Klik & Verkeerd verbonden • Rainbow Rowell 
Dit zijn eigenlijk twee boeken, maar ik kocht ze in één pakket bij standaardboekhandel voor 20€ in plaats van 40. Boekendeals als die kan ik heel moeilijk laten liggen en door het feit dat het wederom om Rainbow Rowell ging, moesten deze boeken natuurlijk ook mijn mandje in. 
Ik heb mijn boekenkast deze zomer dus aangevuld met 8 boeken, dat is voor mijn doen echt heel veel, maar ik vind het alleen maar leuk. Boeken lezen maakt mij namelijk altijd heel blij. 

Wat was het laatste boek dat jij kocht?

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatie. Dat houdt in dat ik een percentage krijg indien je iets 
aankoopt via de links in dit artikel. 

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber