Social Icons

Mijn eerste gedachten van... #3

15.10.19

In de rubriek 'Mijn eerste gedachten van', kijk ik de eerste aflevering van een serie die ik nog niet gezien heb en deel ik wat ik er van vond. Vandaag keek ik niet de allereerste aflevering van een serie, maar van het nieuwe seizoen van Riverdale. 

In het vorige artikel binnen deze rubriek deelde ik al dat ik een van de weinig ben die ik ken die seizoen 3 van Riverdale heeft uitgekeken. Wanneer ik dit schrijf kwam de eerste aflevering van seizoen 4 gisteren uit. En ik ga eerlijk zijn, ik twijfelde echt hele erg of ik die nu wel of niet moest kijken, maar de blogger in mij die heeft me uiteindelijk toch over de streep getrokken. 

In deze eerste aflevering nemen de personages afscheid van Luke Perry die enkele maanden geleden overleed. De eerste minuten van de aflevering waren erg vrolijk, tot dat Archie plots telefoon krijgt en het verschikkelijke nieuw te horen krijgt: Fred Andrews (het personage van Luke Perry) is overleden door een auto-ongeluk. 

Vanaf dat moment werd het een hele emotionele aflevering die mij verschrikkelijk heeft doen janken. De emoties van de personages waren duidelijk heel puur en het was natuurlijk overduidelijk dat ze het erg moeilijk hadden bij het opnemen van deze aflevering. 

We krijgen nog niet veel te zien over hoe het seizoen verder zal lopen, maar aan de trailer te zien, zullen de mysteries deze keer gelukkig wat realistischer zijn dan in seizoen 3. Dus, voor wie Riverdale misschien toch eens een kans wilt geven: Skip seizoen 2 en 3 en begin gewoon bij 4. Je hebt niets gemist. Geloof me. 

Stiekem ben ik wel erg benieuwd of ik het dit seizoen wel leuk ga vinden om mijn tijd hieraan te besteden. Want nu ik begonnen ben, mag ik er van mezelf alweer niet mee stoppen natuurlijk. Iets met mijn doorzettingsvermogen trainen door van die kleine dingen. 

Van de eerste aflevering was ik in ieder geval al wel fan. Dus please Riverdale, keep it up this time. 

Ben jij van plan om seizoen 4 te kijken?
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber