Social Icons

Mijn eerste gedachten van... #4

3.11.19
In de rubriek 'Mijn eerste gedachten van', kijk ik de eerste aflevering van een serie die ik nog niet gezien heb en deel ik wat ik er van vond. Vandaag keek ik de allereerste aflevering van de serie Living with yourself.
WHAT THE FUCK ? Dat was eigenlijk de gedachten die ik doorheen de volledige eerste aflevering had. Ik had de trailer van de serie nog niet gezien en wist dus eigenlijk nog niet waar ik aan begon.  Gelukkig voor de makers van dit werk, want als ik dat wel gedaan had, dan was ik er hoogstwaarschijnlijk niet aan begonnen. 

Miles is ongelukkig en ziet het leven als een sleur. Hij ziet geen vooruitgang meer in zijn carrière en ook zijl relatie loopt stroef. In ding is zeker, hij is ten einde raad. Gelukkig heeft zijn collega een plan. De collega stuurt Miles naar een spa die zijn leven beloofd te veranderen. En hoe...? De spa maakt een gelukkigere kopie van Miles. 

Het idee van de serie vind ik op zich best wel leuk. De uitwerking ervan? Nogal bijzonder. Ik zou willen dat ik het kon beschrijven, maar de gedachten die na het kijken van deze aflevering achterbleven, zijn eigenlijk net zo verwarrend als wat er gebeurde. 

Ik ben natuurlijk wel van plan om de serie verder te kijken. Dat vind ik trouwens zo leuk aan deze rubriek. Ik kan nog geen echt oordeel geven en heb in de meeste gevallen nog helemaal geen idee wat er gaat gebeuren waardoor alles eigenlijk nog een verrassing is. Heerlijk vind ik het ook om achteraf terug te blikken op mijn eerste gedachten en te kijken hoe die geëvolueerd is. 

Wat denk jij? Word deze chaos uiteindelijk toch de moeite waard?

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber