Social Icons

Mijn eerste gedachten van...#5

3.12.19
In de rubriek 'Mijn eerste gedachten van', kijk ik de eerste aflevering van een serie die ik nog niet gezien heb en deel ik wat ik er van vond. Vandaag keek ik de allereerste aflevering van de serie Merry happy whatever.

Bridget Mendler en Asley Tisdale in één serie, jawel, de Disney Channel vibes kwamen ook bij mij aankloppen toen ik de trailer van deze serie zag. Of die vibes mij hebben overtuigd om de serie te beginnen? Onder andere, want het feit dat het om een kerst serie ging en niet om een film was eigenlijk het meest doorslaggevende. Ooh en ligt het aan mij of zijn onze twee Disney actrices helemaal niet ouder geworden? 


De serie gaat over de familie Quinn die wel erg gesteld is op tradities. Wat er ook gebeurd, de traditie moet en zal stand houden. Zelfs wanneer je man van je besluit te scheiden en er een nieuwe man zich probeert aan te sluiten bij de familie. 

Ik vond de eerste aflevering echt leuk om op een rustige manier in de kerstsfeer te komen en heb meerdere keren luidop een lach gelost. Daarom dat ik de serie tot hier toe al op mijn lijstje met kerst-watch list van volgend jaar gezet heb, maar wie weet is er tegen dan al een seizoen twee. 

Kijk jij naar Merry Happy whatever?

Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber