Social Icons

Mijn eerste gedachten van...#6

21.12.19
In de rubriek 'Mijn eerste gedachten van', kijk ik de eerste aflevering van een serie die ik nog niet gezien heb en deel ik wat ik er van vond. Vandaag keek ik de allereerste aflevering van de serie Soundtrack.

Soundtrack is een serie met een speciaal kantje aan. Het is namelijk een soort musical. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik daar normaal niet zo van houd, maar voor deze rubriek kon ik natuurlijk niet anders dan de eerste aflevering toch maar opzetten. Spijt kreeg ik daar tot mijn grootste verbazing niet van. 


Toen het eerste nummer gezongen werd, barste ik in lachen uit. Dit kon toch niet serieus genomen worden? Ik begon echt te twijfelen om de serie toch maar gewoon af te zetten, maar toen begon het volgende verhaal in beeld en kreeg ik Sam te zien die meteen mijn aandacht trok. 

Wanneer Sam in beeld komt, zie je meteen een gebroken man voor je midden in een verhuizing. Wanneer later vertelt wordt dat de moeder van zijn zoon sinds een jaar is overleden, wordt de empathie die je voor hem voelt alleen maar sterker. Bij Nellie, die in het begin van de aflevering te maken krijgt met een break-up, had ik dat helaas minder.

Door de afwisseling van de verhalen, verloor ik mijn aandacht niet en heb ik de eerste aflevering met een lach en een traan (ja, ik heb al geweend bij aflevering één) uitgekeken. Of ik besloten heb om verder te kijken? Ja, absoluut! Maar of ik de hele serie aan ga kunnen is natuurlijk nog een vraagteken. 

Heb jij Soundtrack al gekeken?
2 opmerkingen on "Mijn eerste gedachten van...#6"
  1. wow ik zou deze serie echt niet kunnen kijken haha! ik vind musicals echt tof, maar een hele serie vol liedjes? hmmm dan pas ik toch denk ik haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het valt best wel mee, ik denk dat er in iedere aflevering slechts een twee tal keer gezongen wordt en aangezien het de originele versie van het nummer is, kan je doen alsof het gewoon muziek is die op de achtergrond speelt. Het zijn geen musical nummers, maar bekende nummers van Sia en zo ;).

      Verwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber