Social Icons

New in • Herfst 2019

19.12.19
Over een paar dagen begint alweer de winter en dat wilt zeggen dat het tijd is voor een lijst van de boeken die ik het afgelopen seizoen weer heb toegevoegd aan mijn boekenkast. Het zijn er niet zo veel als anders, maar dat maakt het lijstje natuurlijk niet minder leuk. 


1 & 2 Hoe leef je het leven & Het grote boek van minder • Flow
Al een hele tijd geleden vertrok ik naar de winkel voor de nieuwste flow van toen. Helaas was dat niet het enige waar ik mee terug kwam, want ik had naast het magazine nog 2 Flow boeken meegenomen. 

Het is misschien cliché om te zeggen, maar ik heb echt het gevoel dat 2020 een speciaal jaar wordt en ik heb deze boeken dan ook gekocht met 2020 in het vooruitzicht. Meer kan ik daar alleen nog niet echt over kwijt, maar goed. 
Het blogboek was het eerste boek dat ik kocht op de boekenbeurs dit jaar. Ik wil hem al zo lang lezen, maar het kwam er gewoon nooit van om hem ook effectief aan te kopen. Toen ik hem daar op de boekenbeurs dan zag liggen met de geliefde 10€ sticker, was ik natuurlijk meteen om. 

Ook dit was een boek dat ik kocht met 2020 in het vooruitzicht, want ja, mijn blogs groeien is toch wel iets waar ik nu eens echt werk van wil maken. Zeker nu Ambers Things in juni 5 kaartjes mag uitblazen.
4. Jouw perfecte jaar • Charlotte Lucas
Ook Jouw perfecte jaar staat al een hele tijd op mijn wishlist en kocht ik om deze reden aan op de boekenbeurs. Dit boek had helaas geen 10€ sticker, maar dat maakte het enthousiasme van deze aankoop daardoor niet minder leuk. 

Ik ben er ondertussen al in begonnen en weet momenteel nog niet zo goed wat ik er nu van vind, maar dat komt vooral omdat het verhaal nog niet echt op gang is gekomen. 
5. Het moois wat we delen • Ish Ait Hamou
Het moois wat we delen is het enige boek van dit lijstje dat ik niet alleen aankocht de voorbije herfst, maar ook al meteen uitlas. Ook dit boek kocht ik op de boekenbeurs om het daarna te laten signeren. 

Wat ik van het boek vond, zal ik binnenkort nog uitgebreid met jullie delen, maar voor nu is dit het enige dat ik er over kwijt wil. 

Et voila, dan waren dit alle boeken die ik het afgelopen seizoen aan mijn boekenkast heb toegevoegd. 

Welke boeken zou ik deze winter moeten toevoegen volgens jou?

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatie. Dat houdt in dat ik een percentage krijg indien je iets aankoopt via de links in dit artikel. 
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber