Social Icons

Rare • Selena Gomez

10.1.20

SHE IS BACKKKKKK!!! En ik durf zelfs te zeggen: better than ever!!! Selena Gomez is zonder twijfel één van de zangeressen waar ik al het langst naar luister. Fan werd ik van haar door Disney Channel en bleef ik door de muziek die keer op keer weer een snaar raakte wanneer er iets nieuws uit kwam. Vandaag kwam haar nieuwe album uit en dit is wat ik daar van vond.


Oké ja, ik heb het eigenlijk al verklapt. Ik vind dit album GE WEL DIG!!! Ik geloof dat ik al een 10-tal keer AAAAHHHHH geroepen heb en dat de buren die, moesten ze nog aan het slapen geweest zijn nu toch echt wel wakker zijn van de volume knop die bij ieder nummer net iets hoger ging. 
Pull up to the mirror, staring at my face
Gotta chop-chop all the extra weight
I've been carrying for fourteen-hundred-sixty days
Dat Selena het in dit album heeft over Justin Bieber en alles wat ze na de break-up heeft meegemaakt, was al geen geheim meer nadat ze Lose You to love me uitbracht, maar dat het uit zou draaien in dit, dat had ik in de verste verste niet zien aankomen. Het album bevat eigenlijk heel weinig verdrietige liedjes en zit vol met krachtige girlboss nummers. 
We used to be close, but people can go form people you know to people you don't. 
Ze wilt duidelijk aan de wereld laten zien dat ze is opgestaan na haar zware val en dat haar pauze haar enorm goed heeft gedaan. Dat het overkwam was duidelijk, want huilen deed ik dit keer niet (nu ja, de eerste keer dat ik Lose you to love me luisterde wel), maar luidop gelachen en ge-ooowwww shiiittt heb ik wel gedaan. Wat ze zingt is gewoon zo herkenbaar en ik voelde haar zelfvertrouwen zo in mij stromen. 
If I show you all my demons, and we dive into the deep endWould we crash and burn like every time before?I would tell you all my secrets, wrap your arms around my weakness
Een nummer dat ik niet zo goed vind geven, kan ik deze keer niet doen, maar dit zijn mijn favoriete nummers van het album: Dance again, Vulnerable en People you know. 


Dat het album 5 koekjes krijgt, is geen verrassing, maar ja, ik moest ze er natuurlijk wel bij zetten. 

Maar soit, ik ga verder dansen nu. 

Tot volgende week lieve biscuits! 


Heb jij het album al geluisterd?
1 opmerking on "Rare • Selena Gomez"
  1. aahh zo leuk dat je zo geniet van haar nieuwe album!! ik ben nooit echt grote fan van selena geweest, enkel een paar liedjes zoals bad liar :) maar ik ga wel sowieso morgen eens naar het nieuwe album luisteren, zin in! enjoy het dansen haha!!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber