Social Icons

Mijn favoriete quotes uit Waar het licht is van Jennifer Niven

20.2.20
28 februari is het eindelijk zo ver! Dan kunnen we met zen allen kijken naar de verfilming van het boek All the bright places (Waar het licht is) van Jennifer Niven. Waar het licht is, is een boek dat ik gelezen heb toen ik in het vierde middelbaar zat, maar waar ik nog steeds af en toe doorblader om de volgende stukken tekst nog eens opnieuw te lezen. Gewoon, omdat ik ze zo mooi vond. 


Als het andere verging, maar hij bleef bestaan, dan zou ik blijven wie ik ben; en als al het andere bleef bestaan maar hij werd vernietigd, dan zou de wereld een overweldigende vreemde voor me worden. (P75)
 Zoiets zég je toch niet tegen iemand die zo gelukkig is, dat zou je toch moeten weten. 'Zolang je maar voorzichtig doet( houdt in dat er een eind aan kan komen, misschien over een uur, misschien over drie jaar, maar hoe dan ook een eind. Zou het zo moeilijk zijn om iets te zeggen als: Ik ben heel blij voor je Theodore. Gefeliciteerd dat je iemand hebt gevonden bij wie je je zo goed voelt. (P128) 
'De cadans van het leven is begonnen' - Cesar Pavese                                                             Ik                                                                                                                                                lig                                                                                                                                                in                                                                                                                                            puin. (P257)
Ik haat je.                                                                                                                                      Had ik het maar geweten.                                                                                                          Had ik maar genoeg kunnen zijn.                                                                                                Ik heb je in de kou laten staan.                                                                                                    Ik wou dat ik iets had kunnen doen.                                                                                          Was het mijn schuld?                                                                                                        Waarom was ik niet genoeg?                                                                                                    Kom terug.                                                                                                                                  Ik hou van je.                                                                                                                              Het spijt me. (P297)

Is er een boek waar jij nog af en toe in terug bladert om stukken opnieuw te lezen? 
2 opmerkingen on "Mijn favoriete quotes uit Waar het licht is van Jennifer Niven"
  1. Waar het licht is wil ik nog heel graag lezen en deze quotes motiveren mij des te meer!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat lief dat je een reactie achter laat! Je bent geweldig.
Nu jij mijn dag gemaakt hebt met jouw berichtje, stuur ik jou met plezier een geweldige dag op.
Spread Kindness around like confetti and karma will do the rest.
Liefs,
Amber